Sony slukker for sexede Vaio TT

Lev dyrt, dø ung: 11 tommer til 20.000 kr = første offer for netbook-invasionen ?

Sony nåede ikke at markedsføre den stærkt roste Vaio TT mere end et år i Danmark. Nu tages vidunderet af markedet igen.

Engadget kunne i går fortælle, at at stil-ikonet Vaio TT har fået dødsstødet af Sonys marketing-bosser. Den er allerede betegnet som "out of stock", og kommer ikke tilbage, meddeler sitet i en følelsesladet nekrolog.

Selv med sin startpris på 4.450 dollars var den lille lækre sag med 11,1 tommers skærm ifølge Engadget en af de smukkeste bærbare, der nogensinde er lavet. Ifølge mange andre anmeldere var Vaio TT den perfekte ultrabærbare, med både kræfter og batteri-levetid i store mængder pakket ind i et superlet kulfiber-kabinet.

Mens Vaio TT på det amerikanske marked er stedt til evig hvile, så kan det stadig anskaffes i enkelte andre lande – blandt andre Danmark.

Sonys nordiske produktchef Kasper Thomsen bekræfter dog overfor ComON, at VaioTT vil blive udfaset i forbindelse med en større produktlancering i oktober. Ind til da kan maskinen anskaffes hos de forhandlere, der har den på lager.

Udfasningen er tilsyneladende ikke et spørgsmål om, at den lille smækre notebook til 20.000 kroner var for dyr til et marked, hvor netbooks i samme størrelse kan fås for en tiendedel af prisen.

”Vaio TT vil blive afløst et andet produkt til omtrent samme pris, men det bliver med et andet format – to tommer større skærm. Man kunne selvfølgelig gisne om at produktændringerne skyldes påvirkningen fra netbooks, men Sony vil stadig have livsstilsprodukter,” siger Kasper Thomsen.

En Vaio TT (med det officielle navn VGN-TT21WN/B) med 3G WWAN, 128GB SSD og op til 8 timers batteri fås stadig hos blandt andre Sony selv for den beskedne pris af 19.999 kroner inklusive moms.
 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere