Spar penge med ip-telefoni

Ip-telefoni kan mere end halvere telefonregningen. Den seneste prispjece fra IT- og Telestyrelsen sætter fokus på besparelsen ved at skrotte fastnettelefonen.

Hvis man i forvejen har et bredbåndsabonnement kan der være mange penge at spare ved at udskifte fastnettelefonen med ip-telefoni. Sådan lyder konklusionen i den seneste udgave af IT- og Telestyrelsens halvårlige prispjece Hallo, hallo Ved du hvad det koster?.

Med et forbrug på 10 minutter om dagen lyder regningen på mindst 233 kroner om måneden med fastnettelefon, mens man kan slippe med 111 kr. med det billigste ip-telefoni-abonnement. Hvis man bruger mobiltelefonen i stedet, lyder regningen på 115 kr. for det billigste abonnement.

IT- og Telestyrelsen opfordrer dog samtidig til at stille krav til kvalitet og service i stedet for alene at fokusere på prisen.

Pjecen indeholder også gode råd om mobiltelefoni i ferietiden, f.eks. at det kan blive meget dyrt, hvis telefonsvareren er slået til under ferien. Det betyder nemlig, at man bliver opkrævet for to opkald, et opkald til mobiltelefonen i det land, hvor man befinder sig, og et opkald fra mobilen til telefonsvareren i Danmark.

Foruden prissammenligninger på telefoni indeholder pjecen også et kort afsnit om it-sikkerhed, hvor IT- og Telestyrelsen slår på trommen for sin nye sårbarhedstest. Der er nu gennemført omkring 65.500 tests med værktøjet, oplyses det.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere