Danmarks dyreste C5-konsulent overtaget

Efter medarbejderflugt drejer XAL-konsulenthuset Heiberg IT, der nøglen om og bliver indlemmet i Conzern. Tiden er ved at løbe fra XAL, og manglen på menneskelige ressourcer hos Heiberg IT, der blev kåret til Danmarks dyreste C5-konsulent, gjorde udslaget.

Inden for det sidste halve år har konsulenthuset Heiberg IT, oplevede en sand medarbejderflugt efter at Microsoft meldte ud, at økonomistyringssystemet XAL vil blive udfaset i 2009. Derfor har fire medarbejdere, ud af en besætning på tolv, valgt at søge nye græsgange. En er taget til Microsoft, en anden til WM-data og så er to skiftet Conzern.

»Det startede med at XAL er i sit efterår. Derfor var der et par konsulenter der ville videre på en ny teknologi,« forklarer den nu snart forhenværende direktør hos Heiberg IT, Jacob Høy Nielsen.

Han afviser, at det var på grund af økonomisk krise, at Heiberg IT lod sig overtage. I stedet er det, ifølge Jacob Høy Nielsen, manglen på menneskelige ressourcer, der skal ses som grunden.

»Mit gæt er, at de har været for længe om at komme ud med produkt mere end XAL,« siger indehaveren af Conzern, Danny Fogel, der selvfølgelig er godt tilfreds, med overtagelsen af Heiberg IT.

»Det vi skal bruge dem til, er primært kundeporteføljen og de softwareværktøjer, som de har haft liggende, samt den erfaring som de har med store projekter,« siger indehaver af Conzern, Danny Fogel.

Conzern overtager 100 kunder fra Heiberg. Blandt kunderne er De Grønne Bude, Tæppeland, Helly Hansen, Dansk Sygeplejeråd, Danmarks Lærerforening og Privathospitalet Hamlet. Conzern er kendt for at være et rent C5-hus, men med overtagelsen af Heiberg IT, udvider man forretningen til også at omfatte XAL.

»Uanset hvordan man vender og drejer det, så er XAL et enormt stærkt produkt. Så selvom det bliver udfaset i 2009, så er det jo ikke sådan, at der bliver sort skærm 1. januar 2010,« siger Danny Fogel.

En undersøgelse i IT-avisen ComON blandt landets Navision C5-konsulenter i august 2004 viste at Heiberg IT var Danmarks dyreste C5-konsulent.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere