Artikel top billede

Danske it-iværksættere indtager Silicon Valley

Et nyt projekt skal hjælpe danske it-iværksættere med at vinde fodfæste i USA.

Det kan være svært at tage de afgørende skridt fra en god ide og en lille startup til en international virksomhed i millionklassen. Nu forsøger Innovation Center Denmark at give iværksættere en hjælpende hånd. Centeret er et samarbejde mellem Udenrigsministeriet og Videnskabsministeriet, der er placeret midt i Silicon Valley.

Her har man netop startet projektet Scaleit, der har sat sig for at finde de ti mest lovende danske startups til en ugelang event i Silicon Valley. Her skal de mødes med nogle af Silicon Valleys mest succesfulde iværksættere.

”Vi har engageret vores netværk i Silicon Valley, og her skabt interesse fra nogle af de skarpeste startup personligheder i området. De danske iværksættere kan forvente skarp feedback på deres ideer og forretningsplaner. Og målet er simpelt: at give dem feedback og knowhow til at skalere deres virksomheder til seriøse spillere på verdensmarkedet. Nu skal vi bare have fundet de helt rigtige danske deltagere,” siger Søren Rønne Therkelsen , der står bag projektet.

Scaleit finder sted fra den 6. til den 10. juni 2011. For at deltage skal man udvælges som en af de danske it-startups med bedst potentiale for at skabe en stor forretning. Indtil videre har mere end 20 håbefulde virksomheder søgt om deltagelse. Danske virksomheder har frem til den 6. maj til at ansøge. Så det er ikke for sent, hvis man drømmer om at komme med til Silicon Valley.

I løbet af ugen skal deltagerne mødes med amerikanske investorer, store it-giganter og iværksættere, der alle selv har fået en god forretning ud af deres ide. De står klar med råd til at hjælpe de danske iværksættere med at skalere deres forretning. Derudover er målsætningen at give virksomhederne eksponering overfor potentielle investorer, partnere og kunder.

Der er flere informationer på hjemmesiden try.scaleit.us, hvor man også kan læse mere om hvad Silicon Valley kan tilbyde danske iværksættere.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere