ISAQ overvåger firmaers placering på Internet

Hvordan ligger du på søgemaskinerne? Det danske firma ISAQ tilbyder nu at gennemføre enkeltstående eller periodisk overvågning af placeringen på de største søgemaskiner.


"Med denne tjeneste har man som forretningsansvarlig for en hjemmeside en fantastisk mulighed for at kende og følge sin hjemmesides konkurrencesituation på Nettet. Mig bekendt har dette hidtil kun kunne lade sig gøre ved manuelt at gennemføre en sådan analyse. Hvis man vil kende sin egen placering på 10 søgemaskiner og Yahoo på 10 udvalgte søgeord og i forhold til 2 konkurrenter skal man gennemføre 330 søgninger og efterfølgende udføre en omfattende analyse. Det ville nemt tage en hel uges arbejde for en erfaren internetbruger," siger direktør Jacob Hancke.


ISAQ udfører løbende månedlig analyse af hjemmesidens placering - svarende til analysen som beskrevet ovenfor - for kr. 1.960,- pr. måned.


"Ved fast at følge placeringen har man et unikt grundlag til optimering af hjemmesiden til de ønskede søgemaskiner, og kan derved opnå en klar konkurrencefordel. Hvem klikker sig videre til "næste 10 søgeresultater" hvis man allerede har fundet et link til en hjemmeside som kan tænkes at dække ens behov," siger Jacob Hancke.




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Despec Denmark A/S
    Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

    Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

    18. september 2024 | Læs mere


    Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

    Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

    25. september 2024 | Læs mere


    NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

    Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

    26. september 2024 | Læs mere