Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Europæerne foretrækker Razr

Motorolas Razr har vippet Nokias 6230 ned fra tronen som europæernes foretrukne mobiltelefon. 3G-funktionalitet var med til at bringe Razr helt i front.

Amerikanske Motorolas design-ikon Razr har for alvor vundet europæernes mobiltelefon-hjerter. Således vippede telefonen i første kvartal af 2006 Nokias 6230-serie ned fra tronen som den populæreste mobiltelefon i Europa.

For hver 100 mobiltelefoner der blev solgt i Europa i de tre første tre måneder af året var mere end seks Razr-telefoner. Det fremgår af dugfriske tal fra analysefirmaet Telephia.

Kun 3,4 procent af de solgte telefoner var Nokia 6230-modeller. Dermed har de to telefoner byttet plads på den europæiske telefonrangliste i forhold til tredje kvartal sidste år. Her lå Nokia 6230 i front med 5,2 procent af markedet, mens Razr havde en markedsandel på 3,1 procent.

Men en ny Razr-model med indbygget 3G-teknologi har for alvor givet Motorolas design-ikon et boost. 3G-versionen af Razr'en blev i februar kåret til verdens bedste 3G-telefon på verdens største mobilmesse, 3GSM.


Markedsandele for de fem mest solgte mobiltelefoner i Europa i 1. kvartal af 2006 (Tallene i parentes er for 3. kvartal af 2005)

1 Motorola RAZR series (V3, V3x): 6.2% (3.1%)

2 Nokia 6230 (6230, 6230i): 3.4% (5.2%)

3 Nokia 6101: 2.6% (0.3%)

4 Samsung SGH-D600: 2.2% (na)

5 Sony Ericsson K750 series (K750, K750i) 2.0% (2.2%)






Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere