Creative annoncerer GeForce 4-kort

Creative Labs, der er en af verdens førende leverandører af multimedie-udstyr til pc'en, annoncerer nye grafikkort baseret på GeForce 4 grafikchippen.

Creative Labs er Nvidias primære launch partner i forbindelse med lanceringen af Nvidias nye GeForce 4 grafikchips - og i forbindelse med den officielle lancering af GeForce 4 onsdag, præsenterede Creative en række nye grafikkort baseret på den nye grafikchip.

Creative 3D Blaster 4 serien vil inkludere fem forskellige modeller, der alle er baseret på GeForce 4 grafikchippen, inddelt i MX-modeller, der er baseret på NV17 chippen, og Ti-modellerne, der er baseret på NV25 chippen.

De tre MX-modeller; 3D Blaster 4 MX420, MX440 og MX 460 har alle 64MB RAM og tv-udgang. Den billigste model, MX420, har SDR-RAM, mens de øvrige to, MX440 og MX460, har den hurtigere DDR-RAM. MX420 og MX440 kommer på markedet i løbet af februar, mens MX460 kommer i handelen i april måned. Den billigste model koster 1.195 kroner, mens prisen for den dyre MX460-model endnu ikke er offentliggjort.

Ti-modellerne er begge udstyret med 128MB DDR-RAM, tv-udgang samt DVI. Begge Ti-modeller, Ti4400 og Ti4600, kommer i handelen i løbet af marts måned og vil koste henholdsvis 3.295 og 4.095 kroner.

- Med introduktionen af den nye Creative 3D Blaster 4 produktfamilie, kan vi levere en grafikkort løsning til ethvert behov. Der er et kort til den ultra krævende gamer, all-round brugeren, kontormaskinen og familie pc'en og vel at mærke til den rigtige pris. Dette er dermed også vores mest vidtrækkende grafik-linje til dato. Det er blot endnu et eksempel på at Creative Labs og NVIDIA arbejder sammen for at levere den komplette grafikløsning, udtaler Eoin Leyden, der er produktchef for grafik i Creative Labs Europe.

Nvidia har i forbindelse med GeForce 4 lanceringen lavet en demo-video, der skal vise hvad den nye chip kan præstere. Se linket nedenfor.

Link:

  • Creative Labs

  • Nvidia: Demo-video



  • Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Despec Denmark A/S
    Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

    Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

    20. august 2024 | Læs mere


    Det Digitale Produktpas

    Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

    21. august 2024 | Læs mere


    Cyber Security Summit 2024

    På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

    27. august 2024 | Læs mere