Mobil e-mail er populær i Danmark

En ny undersøgelse foretaget af Gallup for Nokia og Telia viser, at den mobile e-mail er ved at få fat i de danske erhvervsbrugere og resten af Norden.

Det er tal, der egentlig ikke burde komme bag på så mange, da det mobile e-mail-system er blevet mere og mere udbredt på mobiler, smartphones og andet. Men ifølge Telia og Nokia så anvender hele 44 procent af de mandlige brugere og 34 procent af de kvindelige brugere i dag mobil e-mail.

»Undersøgelsen viser tydeligt, at mobil e-mail er slået igennem på en bred front. At næsten fire ud af 10 af de nordiske erhvervsfolk allerede i dag anvender mobil e-mail, når de er væk fra kontoret, og at hele 47 procent anvender deres mobile e-mail flere gange om dagen, er imponerende tal. Det siger en del om, hvor vigtig tjenesten er,« siger Niko Mykkänen, chef for Enterprise Solutions hos Nokia i Danmark.

Som årsag til den brede modtagelse peger Telias chef for produktudvikling, Jesper Korsskov på den stigende offline-tendens, hvor det er in, at være offline.

»Vi ser, hvordan mange mener, at e-mail på mobilen gør, at man kan arbejde mere fleksibelt og få mere tid til overs til familie og venner, hvilket er glædeligt,« siger han.

De private brugere har dog endnu ikke taget mobil e-mail til sig i samme grad. Her peger både Telia og Nokia på udfordringerne ved brugervenligheden.

»Den almindelige bruger har det sværere ved mobil e-mail på grund af tilgængeligheden på mobilen. Vores store udfordring bliver at få gjort det let at sætte op og derved skabe en brugervenlighed, så den private bruger også kan være med,« siger Jesper Korsskov.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere