Dansk gallashow for computerspil

Er Mario, Fifa eller Assassins Creed årets bedste?

Den 26. februar næste år bliver der sat navn på danskernes yndlings computerspil fra 2009.

Multimedieforeningen har netop annonceret, at der for første gang skal afholdes en officiel prisuddeling for pc- og konsolspil. Sig goddag til Danish Game Awards 2010 (DGA10).

”Målet med DGA10 er at fejre, at pc- og konsolspil i dag er en succesfuld og seriøs underholdningsform med bred appel til både de traditionelle computerspillere og til hele familien Danmark,” siger Annette Jacobsen, der er formand i Multimedieforeningen.

Selve udvælgelsen af computerspillene foregår således. De bedst sælgende spil nomineres automatisk, men en jury sørger for at udpege spil, som måske ikke har solgt sig til tops på salgslisterne, men som for eksempel fortjener ros for godt gameplay, design eller historie. I hvert kategori bliver der nomineret fire storsælgende titler og fire specialudvalgte.

De forskellige spilkategorier offentliggøres først, når listen bliver offentliggjort kort inde i det nye år. Det kommer til at foregå på www.dga10.dk fra den 11. januar og lukker den 1. februar.

Man kan kan ikke købe billet til arrangementet i Lille Vega d. 26 februar. Men der trækkes lod om billetter ved at deltage i afstemningen.

Nogle af vinderne kunne findes blandt følgende spil, der er de bedst sælgende i Danmark lige nu: Fifa 10, Call of Duty: Modern Warfare 2, Wii Sports Resort, New Super Mario Bros. Wii og Assassin's Creed II.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere