NetBus er farligere end Back Orifice

Hacker-gruppen Cult of the Dead Cow præsenterede i sidste måned deres program Back Orifice, der i kyndiges hænder kan bruges til at trænge ind på uskyldige Internet-brugeres computere og opfange deres tastetryk og skærmbilledet. Men den svenske programmør Carl Fredrik Neikter siger nu, at hans program NetBus kan udrette endnu større skade end Back Orifice, fortæller ZDTV. Programmet, der kan hentes gratis fra http://welcome.to/Net-Bus, består af to komponenter, en server og klient, hvor server-programmet skal installeres på ofrets maskine. Neikter foreslår, at man vedhæfter det til et elektronisk brev. Programmet fungerer i modsætning til Back Orifice også på Windows NT, og kan foruden at manipulere filer og læse tastetryk også køre dit CD-ROM drev ind og ud, indstille lydstyrken på dine højttalere og bytte rundt på museknapperne. Den intetanende bruger får indtrykket af, at hans maskine er besat af en poltergeist, lover den svenske programmør.




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Despec Denmark A/S
    Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

    Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

    23. oktober 2024 | Læs mere


    Årets CISO 2024

    Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

    24. oktober 2024 | Læs mere


    Compliance Day 2024: Faret vild i regulativer og direktiver? Få overblik over dem alle

    Få et overblik over, hvordan du holder din virksomhed og organisation compliant uden at overimplementere og dermed undgår at bruge unødige ressourcer. Du får desuden indsigt i en række digitale værktøjer, som kan give dig ro i maven og hjælpe dig i dit arbejde med at holde virksomheden compliant på alle punkter.

    30. oktober 2024 | Læs mere