Ny teknologi sparer på strømmen

Dell er allerede klar med notebooks med Intels nye SpeedStep processorer, der ud over at være strømbesparende også er de hurtigste mobile Intel-processorer på markedet lige nu. Den nye SpeedStep teknologi fra Intel leveres i to forskellige processorhastigheder på hhv. 600 og 650 MHz. Når notebooken er tilsluttet strømkablet, arbejder den således med processorhastigheder på 600 eller 650 MHz og kan dermed opnå hastigheder som high-end skrivebords-pc'er.


Når man er på farten, reduceres processorhastigheden i notebooken derimod til 500 MHz. Det er stadig en høj hastighed, men den kræver 40%-50% mindre strøm, end når notebooken arbejder med hastigheder på 650 eller 600 MHz. Det er et stort skridt i retning mod, at man en dag kan benytte sin bærbare pc uden at skulle bekymre sig om strømforbruget.


7500 er flagskibet indenfor Dells Inspiron serie af high-end multimedie notebooks. Den leveres bl.a. med 15,4 tommer (1280x1024) SXGA farveskærm, op til 512 MB SDRAM, integreret V90 modem, ATI Rage grafikkort, stereohøjttalere, CD- og diskette-drev og op til 25 GB harddisk. Med Dells MegaBay og Combo Bay gives desuden mulighed for samtidig tilslutning af flere forskellige eksterne drev (deriblandt DVD/Super-disk eller CDRW/diskettedrev), og harddiskpladsen kan udvides op til 75 GB.


Dell Inspiron 7500 er allerede på markedet til en pris på omkring 24.890 kr. ekskl. moms.




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Hewlett-Packard ApS
    Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

    Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

    20. august 2024 | Læs mere


    Det Digitale Produktpas

    Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

    21. august 2024 | Læs mere


    Cyber Security Summit 2024

    På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

    27. august 2024 | Læs mere