Speednames tjener penge

Domæneudbyderen Speednames, der er ejet af danske Ascio Technologies, er i kraftig vækst og giver nu overskud. Set under et er regnskabstallene for Ascio Technologies dog stadig højrøde.

Resultaterne bliver bedre kvartal for kvartal for den danske IT-virksomhed Ascio Technologies, men der er stadig et stykke vej igen, før forretningen giver overskud.

Ifølge det netop offentliggjorte årsregnskab fik Ascio Technologies, der blandt andet står bag domæneudbyderen Speednames, sidste år et underskud før finansielle poster og skat på 57 millioner kroner mod 32 millioner kroner året før.

Efter de første seks måneder af i år er resultatet negativt med 13 millioner kroner. Omsætningen ønsker selskabet af konkurrencemæssige hensyn ikke at oplyse.

En stor del af underskuddet skyldes ifølge selskabet udgifter til udvikling af selskabets forretningsområde Digital Identitet, som ledelsen forventer sig meget af.

Speednames i plus

Datterselskabet Speednames har allerede passeret break-even og vil bidrage positivt til det næste årsregnskab, og ledelsen regner med, at koncernen som helhed får sorte tal på bundlinien i begyndelsen af næste år.

- Vi har i et meget negativt marked været i stand til at øge omsætning og indtjening i nu seks kvartaler i træk. Det er sket ved at tage markedsandele fra vore konkurrenter, så vi nu er blandt Europas fem største domæne-registranter på alle nye top-level domæner, siger selskabets administrerende direktør Mogens Nielsen.

Han kan glæde sig over, at investorerne fortsat har mod på at skyde penge i hans virksomhed, selvom der fortsat er store minusser på bundlinien.

I løbet af første halvår af 2002 har Vækstfonden sammen med en række af selskabets ejere tilført 23 millioner kroner i ny egenkapital.

Bag Ascio Technologies står blandt andre Internet Ventures Scandinavia, Danske Venture Partners samt Vækstfonden.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere