Artikel top billede

It-konsulenthus forlader Danmark efter katastrofalt år

SAP-huset Acando solgt.

Det danske SAP-hus Q2Con har købt Acandos danske konsulentvirksomhed, og dermed siger svenskerne farvel til det danske marked efter blot fire år. Afskeden kommer efter et katastrofalt 2010.

Acandos danske virksomhed kom ud af 2010 med et underskud på 8,6 millioner kroner og en negativ egenkapital på 1,7 millioner kroner.

»Selskabet har ved årets udgang tabt mere end 50 procent af selskabskapitalen. Ledelsen overvejer forskellige muligheder for reetablering af kapitalen. Selskabets fortsatte drift er betinget af, at den nuværende finansiering fra det ultimative moderselskab opretholdes og udvides i tilstrækkeligt omfang til finansiering af selskabets løbende drift,« fremgår det af Acandos danske regnskab.

Blandt andet har resultatet været belastet af engangsomkostninger i forbindelse med udskiftninger i ledelsen, fremgår det af regnskabet.

»Vi har været meget specialiserede, hvilket har gjort virksomheden sårbar,« siger den svenske direktør Carl-Magnus Månsson om salget til it24.se. Han tilføjer, at Acandos aktiviteter på den svenske side af sundet går godt.
 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


CIO Trends 2024

På denne dag vil nogle af de nominerede til prisen som Årets CIO som keynotes, hvor de deler deres erfaringer og gode råd. Vi dykker desuden ned i de dynamiske ændringer, der præger it-leder rollen, hvor ledelse og strategi spiller en stadig større rolle i de komplekse it-organisationer.

24. september 2024 | Læs mere