Så er det nye Virk.dk klar

Virksomhedsportalen Virk.dk er blevet relanceret med nyt design og nye muligheder. Blandt andet kan firmaer nu lave og sende e-fakturaer til offentlige myndigheder direkte fra hjemmesiden.

Dårlig kritik for fejl og ustabil drift har resulteret i en relancering af virksomhedsportalen Virk.dk. Sitets nye design og udvidede muligheder skulle gerne munde ud i en forbedret oplevelse for brugerne, lyder det i en pressemeddelelse fra Center for Virk.dk, der har ansvaret for portalen.

Alligevel tager man forbehold for, at det nye Virk.dk skal bruge en indkøringsperiode.

»Som med andre store it-projekter er vi bevidste om, at der måske vil være problemer med version 2 i starten. Men vi vil arbejde målrettet sammen med vores leverandører på hurtigt at få rettet de fejl, der måtte opstå,« siger kontorchef Carsten Loesch.

Processen med at udvikle det nye Virk.dk har taget næsten et år.

»Det har været en intensiv proces, men vi har nu bygget fundamentet for de kommende års udvikling af portalen, der blandt andet vil give brugerne mulighed for mere direkte kommunikation med de offentlige myndigheder,« lyder det fra Carsten Loesch.

Blandt de nye løsninger på Virk.dk er muligheden for at lave elektroniske fakturaer, som det offentlige kræver af sine leverandører. Et tiltag, der primært er rettet imod små og mellemstore virksomheder, som tidligere måtte benytte sig af de såkaldte 'læs ind-bureauer'. Via Virk.dk kan virksomhederne selv sende e-fakturaen til den pågældende myndighed.

Ifølge Virk.dk's egne logs havde portalen cirka 290.000 brugere og mere end 75.000 indberetningstransaktioner i januar 2008.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


CIO Trends 2024

På denne dag vil nogle af de nominerede til prisen som Årets CIO som keynotes, hvor de deler deres erfaringer og gode råd. Vi dykker desuden ned i de dynamiske ændringer, der præger it-leder rollen, hvor ledelse og strategi spiller en stadig større rolle i de komplekse it-organisationer.

24. september 2024 | Læs mere