YouSee fordobler prisen

YouSee sætter kortafgiften op til det dobbelte for 100.000 abonnenter - men lover lidt godt i hatten til gengæld. Det gælder blandt andet den længe ventede opdatering til kabelboksen.

Det tidligere TDC Kabel, nu YouSee, har valgt at fordoble deres kortafgift. Den drastiske prisændring træder i kraft allerede per 1. juli, men rammer selvfølgelig først den enkelte kunde, når dennes 12 måneders bindingsperiode er udløbet.

Men inden for et år vil samtlige kunder altså skulle betale 199 kroner to gange om året, mod nu én. Da YouSee i øjeblikket har omkring 100.000 digitale kunder, skal der ikke den store lommefrem, for at regne ud, at der ryger 20 millioner ekstra kroner ind på YouSee kontoen årligt.

Kunderne bliver selvfølgelig behørigt varslet om prisstigningen i god tid, så de, der ikke måtte ønske at fortsætte kundeforholdet, kan springe fra.

Produktchef Lars Techen Nielsen fosvarer den drastiske prisstigning med, at TDC Kabel/YouSee ikke har hævet priserne siden 1998. Samtidig tilføjer han, at det ikke er ren profit for YouSee. Kunderne vil ud over adgang til seks nye kanaler fra vore nabolande også få yderligere to HD kanaler.

Produktchefen tilføjer i øvrigt at den længe efterspurgte opdatring til YouSee's digitale kabelboks er lige på trapperne.

Mange kunder har klaget over lange opdateringshastigheder og i særdelseshed manglen på muligheden for zoom, altså stretching af billedet, skulle nu blive løst med denne gennemgribende opdating, der skulle ligge klar i næste uge.

Kabelboksen opdaterer sig selv, så fra 1 juni burde mange kunne opleve en væsentig forbedring i deres digitale fjersynsoplevelser.

Lars Techen Nielsen tilføjer, at fra medio august bliver det muligt at købe den digitale kabelboks med 160 gigabyte hardiskoptager, hvis lancering er blevet udskudt flere gange.

Og denne gang skulle det være sikkert og vist...




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere