Dansk antivirus-firma ekspanderer til Tyskland

Det danske firma Virus112.com har netop etableret en afdeling i Tyskland. Flere lande er på vej.

Det kan betale sig at holde øje med virus. Hos Virus112.com er konceptet med døgnovervågning af potentielt farlige vira blevet noget, der kunne ligne en succes; firmaet er på kort tid vokset til 19 medarbejdere og forventer at udvide til 30 ansatte i løbet af vinteren.


Samtidig har Virus112 planer om at etablere sig i udlandet. Senest har firmaet åbnet en tysk portal i samarbejde med den tyske IT-entreprenør Martin Küchental, som netop har solgt sin virksomhed NetName-Solutions.


Virus112 fortæller at man har søgt om varemærkebeskyttelse i hele Europa og arbejder i øjeblikket på at komme ind på det engelske og svenske marked.


Også i Danmark skal der søsættes nye initiativer. I denne måned kommer en dansk portal om IT-sikkerhed og virus. Den 20. oktober kommer et trykt blad om sikkerhed, som efter planen skal udsendes seks gange årligt til Virus112's kunder.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere