Artikel top billede

Find medarbejdere på Twitter

Google bruger ny Twitter til at søge efter nye produktchefer.

En jobannonce kræver åbenbart ikke mere end 140 tegn. Den nye trend er at bruge Twitter til at søge medarbejdere. Senest har Google efterlyst ansøgere på Twitter. Googles Marissa Meyer sendte fredag aften følgende besked på Twitter:

”Graduating with a CS degree this spring? You're brilliant and we're hiring Associate Product Managers - DM me”.

Marissa Meyer er chef for forbrugerprodukter hos Google og hun optræder ofte som firmaets talsmand og ansigt udadtil.

Men hun havde dog glemt en vigtig detalje i sin Twitter-jobannonce. På Twitter er det nemlig kun muligt at modtage personlige beskeder (DM, Direct Messages) fra personer som man selv følger.

Dermed er det altså kun ganske få af de 80.000 ”followers”, som Meyer har på Twitter, som rent faktisk er i stand til at svare hende med en DM.

På hendes Twitter-profil kan man da også se, at hun nu har fået travlt med at ”følge” alle de brugere, som vil i kontakt med hende over DM.

Dermed er Twitter altså alligevel måske ikke helt velegnet til denne form for kommunikation med potentielle jobansøgere.

Enhver Twitter-bruger kan selvfølgelig kontakte Meyer ved at skrive hendes brugernavn i en offentlig tweet.

Google er ikke den eneste virksomhed, der satser på twitcruiting – en kombination af Twitter og recruiting. BMW oprettede sidste år en særlig Twitter-konto med stillingsopslag.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere