Nine Inch Nails forærer nyt album væk online

Rockbandets nye album, "The Slip", kan hentes ganske gratis - og lovligt. Flere store musiknavne har efterhånden valgt at benytte sig af denne form for promovering.

»Tak for jeres vedvarende og loyale support igennem årene - jeg giver denne omgang«.

Sådan lyder det fra Nine Inch Nails' forsanger, Trent Reznor, på bandets eget website. I går frigav det populære rockband nemlig sit nye album, "The Slip", til gratis download for alle.

Ifølge The New York Times er det første gang, at et topnavn har frigivet et komplet album, uden at folk har mulighed for at betale noget som helst for varen. Tidligere har det britiske rockband Radiohead forsøgt sig med noget lignende ved at lade alle downloade musikken fra albummet "In Rainbows" fra bandets egen hjemmeside. Her var det dog op til folk selv at bestemme, hvor meget de ville betale for musiknumrene - det vil sige, at albummet rent faktisk kunne erhverves gratis.

Metoden med gratis og lovlig musik-download synes i det hele taget at få bedre fodfæste som en ny form for promovering i musikindustrien. For cirka to måneder siden kunne Nine Inch Nails-fans gratis downloade en del af bandets instrumentale album "Ghosts I-IV" eller købe hele indspilningen for blot 5 dollars. Ligeledes valgte britiske Coldplay - som har kontrakt med pladeselskabet EMI - i sidste uge at tilbyde gratis download af bandets første single "Violet Hill" fra det kommende album "Vida La Vida Or Death And All His Friends".

Nine Inch Nails' nye album, der kan downloades her, vil tidligst blive udgivet på cd eller vinyl til juli.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere