Microsoft og Hyperion i BI-samarbejde

Softwaregiganten Microsoft indleder nu et samarbejde med BI-kæmpen Hyperion. Samarbejdet skal styrke integrationen af selskabernes BI-teknologier.

To af verdens førende udviklere af forretningssoftware - Microsoft og Hyperion - slår nu pjalterne sammen. Samarbejdet skal støtte en integration af selskabernes BI-teknologier og øge rækkevidden af Business Intelligence. De to leverandører peger på et stort behov for, at flere systemer kan udveksle informationer.

Det er teknologierne Microsoft SQL Server og Hyperion System 9 BI+, som i første omgang er på vej til at blive integreret. Tanken er, at en udvidet dataudveksling vil gøre kunderne i stand til at få mere ud af deres investeringer i analyse- og rapporteringsløsninger fra de to leverandører.

»Vores kunder fortæller, at dybere sammenhænge mellem deres forskellige løsninger er afgørende for, at de får mest muligt ud af deres investeringer. Microsoft fokuserer derfor på at udvide sit netværk af partnere og på at opbygge stærke relationer med globale softwareleverandører. Hyperion er førende på BPM-markedet, og vi ser frem til et samarbejde, som vores fælles kunder vil få stor gavn af,« siger Robert Bernard, der er global direktør i Microsofts softwaredivision.

Microsoft og Hyperion vil styrke rækkevidden og udnyttelsen af BI ved at tilbyde en integreret, brugervenlig adgang til forretningsinformation for dermed at kunne hjælpe beslutningstagere på alle niveauer med at træffe bedre beslutninger og bidrage til at styrke virksomhedens resultater.

Målet er at nå hver enkelt bruger og hjælpe med at få alle medarbejdere til at arbejde frem mod virksomhedens overordnede strategi. I en integreret løsning kan man kombinere data og rapporter fra både Hyperion og Microsoft i ét fælles view, der viser den information og de analyser, den enkelte medarbejder har brug for.

»På linje med Microsoft er vi dybt engageret i at give virksomheder nemmest mulig adgang til den information, de har brug for. Ved at integrere Hyperions og Microsofts teknologier giver vi kunderne mulighed for at nå et egentligt informationsdemokrati. Det indebærer blandt andet, at alle får adgang til en indsigt, de kan agere ud fra - og det igennem hele virksomheden,« siger Hyperions chefstrateg, Howard Dresner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere