Damgaard forlader bestyrelser og gifter sig med nøgenmodel

It-milliardæren Erik Damgaard forlader bestyrelsen i blandt andet Notabene, for at hellige sig sine egne forretninger. Og så gifter han sig i næste måned.

Erik Damgaard, der blev styrtende rig på at fusionere med Navision, der senere i 2002 blev solgt til Microsoft for 11 milliarder kroner, træder med øjeblikkelig virkning ud af online-mediebureauet Notabene.

Erik Damgaard, der i øjeblikket optræder på Kanal 4 i docu-soapen 'Erik og Anni Goes to Hollywood', forlader Notabenes bestyrelse - samt to andre firmaers ditto - uden dramatik, da han ønsker sig mere tid til sine egne forretninger, primært vindenergiselskabet Greentech, fortæller rigmanden til RB-Børsen. Han ønsker i øvrigt ikke at oplyse, hvilke andre bestyrelser han har forladt, men vil lade det være op til selskaberne selv at melde ud.


Erik Damgaard gifter sig den 24. maj i år med sin forlovede, den tidligere nøgenmodel og nuværende skohandler, Anni Brinch. Brylluppet skal i øvrigt stå den 24. maj, samme dag som Prins Joachim siger 'ja' til Marie Cavallier i Møgeltønder.

Men det ikke-kongelige bryllup kommer sandsynligvis ikke til at koste mindre, eller tiltrække sig mindre opmærksomhed. Erik og Anni flyver 80 af deres nærmeste familie og venner til italienske Portofino, hvor de to gifter sig på et gammelt kloster og derefter fester med gæsterne over tre dage.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere