Ericsson: Hold prisen nede på mobiltelefoni

Mobiltjenester må ikke blive så dyre, at brugerne lader sig skræmme væk, var et af budskaberne fra Ericsson på GSM World Congress onsdag.

Mobiltjenester må ikke blive så dyre, at brugerne lader sig skræmme væk, var et af budskaberne fra Ericsson på GSM World Congress onsdag. Ericsson mener ikke, der er nogen grund til, at teleselskaberne kræver højere priser for nye tjenester som videomeddelelser.

Baggrunden for budskabet er, at den teknologi, som tilpasser linjekapaciteten efter mængden af data, gør det muligt at give brugeren den kapacitet, der til enhver tid er nødvendig. Det betyder, at brugeren af en mobiltelefon ikke har brug for fuld overføringskapacitet under en samtale, og mobilbrugeren derfor kun bliver opkrævet penge for den faktiske kapacitet, som er nødvendig for den pågældende tjeneste.

- En række af tjenester kommer ikke til at kræve 3G-kapacitet. For at modtage mindre videofiler kan man nøjes med GPRS, lyder meldingen fra Ericsson.

Teleselskabet advarer kraftigt teleoperatørerne mod, at få brugerne til at betale for de enorme UMTS-investeringer. Mange operatører har betalt meget store summer for deres licenser, og de kommer til at betale lige så store beløb for udbygningen. At få brugene til at betale hele regningen vil være det rene selvmord, ifølge Kurt Hellström, koncernchef for Ericsson.






Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere