Microsoft donerer gamle pc'er

Den meget omtalte donation af soft- og hardware fra Microsoft består tilsyneladende af gamle pc'er og programmer.

Microsoft har en speciel måde at lege julemand på. Som en del af forliget mellem Microsoft og nogle af de amerikanske delstater tilbød softwaregiganten at give for en milliard dollar teknologi til staternes skoler for de fattigste. Nu er det kommet frem, at det drejer sig om udtjent hard- og softwareware.


Ifølge Silicon Valley Com vil Microsoft donere udtjente 486'ere og gamle Pentium-maskiner og Mac's til omkring 50 dollars stykket, der sandsynligvis ikke engang er i stand til at køre Windows 98 og da slet ikke kæledækken Windows XP.


Sammen med det udrangerede hardware til de fattiges klasseværelser vil Microsoft benytte chancen for at få tømt ud i sine lagre af software fra fortiden. Det drejer sig om Windows for Warehouses 3.11, Windows 95 og måske endda DOS 3.3.


(Kilde: www.theinquirer.net)




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Targit A/S
    Udvikling og salg af software til business intelligence.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

    Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

    20. august 2024 | Læs mere


    Det Digitale Produktpas

    Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

    21. august 2024 | Læs mere


    Cyber Security Summit 2024

    På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

    27. august 2024 | Læs mere