Digital signatur til Mac og Mozilla

Firefox-brugere og Mac-mennesker får snart mulighed for at benytte den digitale signatur fra TDC uden at få fejlmeddelelser. Fremover er signaturen nemlig inkluderet i OS X. Mozilla Firefox og Thunderbird er også med.

Den digitale signatur bliver fremover inkluderet i Apples OS X. Det er reultatet af en aftale mellem TDC og Apple Computer. Signaturen vil også være inkluderet i de kommende versioner af Mozilla Firefox og Thunderbird.

Dermed kan Mac-brugerne snart blive fri for en fejlmeddelelse om "ukendt oprindelse", når de benytter den digitale signatur.

"Med aftalen med Apple har vi nu fået TDC's Digital Signatur med i de vigtigste internetprogrammer på computermarkedet. Det har stor betydning for danske virksomheder, der har brug for at sende sikker email til modtagere i andre lande, at de nu kan være sikre på, at emailprogrammerne uden problemer kan modtage mail med den danske elektroniske underskrift uanset, om de er Windows eller Mac-brugere, siger Morten Brøgger, vicedirektør i TDC Erhverv.

Aftalen betyder, at Mac-brugere fremover kan modtage og validere email, der er signeret med TDC's digitale signatur. Signaturen er inkluderet i den kommende version 10.4.0 af OS X, også kaldet "Tiger".

En lignede aftale blev i november indgået mellem TDC og Microsoft. Med den blev den digitale signatur indarbejdet Windows.

Udover aftalen med Apple har TDC også fået signaturen godkendt til at blive inkluderet i open source browseren Mozilla Firefox og i mailklienten Mozilla Thunderbird.

Signaturen er allerede kommet med i den seneste opdatering af styresystemet Windows XP. I de kommende dage vil den også blive inkluderet i opdateringen af de øvrige Windows styresystemer.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere