Ti business-apps til din mobil

Vi har samlet ti gode applikationer, der kan hjælpe dig til et bedre forretningsliv på farten. Få inspiration til indholdet i din business-smartphone.

Tid er penge, og spild af tid må derfor være spild af penge, så det er med at få så meget ud af sin smartphone, når man er på vejen som muligt.

Vi har samlet en portion applikationer, der gør det nemmere for dig at administrere tiden, samt få noget arbejde fra hånden, når du er farten.

 

1. Bump – visitkort version 2.0

Denne app er først anvendelig, når kendskabet til den er meget udbredt. Men når så alle iPhone-ejere har Bump, så er det bare med at tænde applikationen og udveksling af alt fra kontaktinfo til kalenderoplysninger, musik og billeder kan sættes i gang ved, at de to personer slår knoerne sammen og dermed igennem overfører filerne til hinanden.

Enkelt og smart, når alle har app’en. Ubrugelig, hvis du er den eneste med ikonet på skærmen.

 

Pris: gratis

Findes til iPhone og Android

Web: Bump

 

 

Side 2 LinkedIn og The Economist

 

2. LinkedIn – netværkerens gode ven

Hjemmesiden, der løfter videre, hvor Facebook bliver useriøs, er også klar som applikation. I udgangspunktet kan applikationen ikke noget, som ikke findes i den knap så mobile version, men på den anden side kan du klare alle de ting i denne app, som du plejer at klare på computeren.

Hvis du er på udkig efter et nyt job, så kan denne app. med de rette indtastninger være linket til de omkring 85 millioner brugere og måske også det nye drømmejob. Applikationen har samme funktion som Bump.

 

Pris: gratis

Findes til iPhone. En Android-version her.

Web: LinkedIn

 

 

3. The Economist

Det ansete engelske økonomiske magasin findes selvfølgelig også som applikation. I denne fine sag er der i den gratis ende mulighed for at læse en lang række artikler, men vil man have den fulde oplevelse er tvunget til at købe enkelte eksemplarer eller abonnere på magasinet. Det koster typisk 36 kroner for et enkelt magasin.

Det er også muligt at lytte til nogle af de oplæste tekster, som er bygget ind app’en. Det fungerer meget fint, og rejser man sig fra bussen for at gå videre ned ad gaden, så er det bare i med høretelefonerne og den økonomiske visdom vil fylde dine øregange.

 

Pris: gratis (Fuld adgang koster 36 kroner per eksemplar)

Findes til iPhone. Snart Android.

Web: The Economist

 

 

LÆS ARTIKEL: Supertest: 6 begavede business-mobiler

 

Side 3 Reciept og Keynote Remote

 

4. Reciept – hold styr på kvitteringerne

Helvedet med kvitteringerne.

De fleste, der har været en tur af sted for jobbet kender bøvlet med at holde styr på kvitteringerne, der skal sikre, at man ikke selv kommer til at betale for forretningsfrokosten. Der er næsten uendelige muligheder for at kategorisere kvitteringerne, så du nemt kan holde overblikket over udgifterne. Man har også mulighed for at lægge billeder af kvitteringerne ind og indtale korte memoer, hvis man eksempelvis har været flere om regningen.

Det er nok ikke alle administrationsafdelinger, der vil godtage et fotografi af en kvittering, men mon ikke denne applikation alligevel kan hjælpe dig med at holde lidt styr på sagerne – om end ikke andet så dit eget overblik over, hvor meget du har lagt ud.

 

Pris: 30 kroner

Findes til iPhone. Et godt Android-alternativ er Cashbook.

Web: Reciept

 

 

 

5. Keynote remote – slut med kedelige slideshows

Denne smarte applikation gør det til en leg at lave den fine præsentation til mødet. Eller det vil sige, det kræver lige, at du bruger Keynote-programmet til at sætte præsentationer op med, men herefter kan du bruge telefonen som fjernbetjening, når du skal fremvise dine seneste resultater på mødelokalets fremviser.

Ved at swipe går du til det næste slide, og du har på telefonen mulighed for at se de noter, som du har lavet til de enkelte slide, ligesom det er muligt at se næste slide på telefonen i dine hænder.

 

Pris: 6 kroner.

Findes til iPhone

Web: Keynote remote

 

 

LÆS ARTIKEL: Supertest: 6 begavede business-mobiler

 

Side 4 E-conomic og CPH

 

6. E-conomic – økonomistyring med fingerspidserne

De 28.000 små og mellemstore danske virksomheder, der allerede har gang i brugen af det online økonomisystemet e-conomic, fik som de første i verden i efteråret mulighed for gratis at downloade en iPhone-applikation, der er fuldt integreret med økonomisystemet.

Virksomheder og selvstændige kan oprette et tilbud og sende fakturaer fra mobiltelefonen, mens de er hos kunden. På den måde kan alle spare tid og dobbeltarbejde. Smart som ind i…

 

Men det stopper faktisk ikke her, for det er også muligt for brugerne at give revisoren adgang til bogføringen, så der ikke sker fejl og så der altid er overblik over forretningen.

 

Pris: Gratis i 14 dage, herefter 152 kr. i måneden.

Findes til iPhone

Web: E-conomic

 


7. CPH – lufthavnen i lommeformat

Denne applikation er yderst anvendelig for dig, som ofte rejser fra Københavns Lufthavne, ligesom den er god for alle os, der ofte henter venner og familie. Applikationen er yderst brugervenligt bygget op, med alle afgange og ankomster på forsiden. Inde på det enkelte flynummer er det muligt at finde detaljer, ligesom du kan klikke muligheden for at få opdateringer til. Så bliver du via push-beskeder gjort opmærksom på ændringer.

 

App'en kommer desuden også i en opdateret version inden for kort tid med augmented reality-funktioner. Det betyder, at du direkte på mobilen kan se, i hvilken retning du skal gå for at komme til den ønskede gate eller for at finde den nærmeste kaffebar.

 

Du kan også se hele afgangs- og ankomsttavlerne, som vi plejer at se dem i lufthavnen. Derudover er der guides til butikkerne i lufthavnen, ligesom du kan hente kort over de enkelte dele af det store sted. Sidst men ikke mindst er det muligt at finde check-in information om de enkelte selskaber og se, hvor lang køen er ved sikkerhedstjekket til de internationale afgange.

 

Pris: gratis

Findes til iPhone, Android

Web: CPH

 

 

LÆS ARTIKEL: Supertest: 6 begavede business-mobiler

Side 5 TripIt og TV2 Finans

 

8. TripIt – hold styr på rejsen

Er du en af de mere travle drenge, der tilbringer lige så meget af arbejdstiden i luften som på jorden, vil du helt sikkert finde TripIt anvendelig.

Videresend dine bookingmails til TripIt, og der genereres lynhurtigt en rejse i applikationen. Du kan også bede TripIt om selv at hente diverse rejseinformationer ved at lade den tilgå din inbox. Men det er ikke kun flyturen, som kan lægges ind i planlægningsapp’en. Du kan også videresende bekræftigelsesmail til billeje, hoteller og restauranter, og så lægger app’en det hele ind en samlet TripIt-kalender.

 

Det er smart, fordi det bliver nemt at holde kalendere adskilt, så du ikke får blandet din hjemlige kalender sammen med den, der gælder på rejsen. Det bliver endnu nemmere, når man synkroniserer med mailprogram og sociale netværk, så ved alle, hvad man har gang i på det givne tidspunkt. Som en sidste smart feature, er der i TripIt også mulighed for at stille alarmer, der tager hensyn til at man skal være i lufthavne i god tid, ligesom der er indlagt kort, så man ude i verden nemt kan finde fra aftale A til aftale B.

Opgraderer man til pro-udgaven, er det også muligt at få advarsler om flyforsinkelser og ændringer.

 

Pris: gratis i 30 dage(Pro-udgaven koster 49 dollars om året)

Findes både til iPhone, Android, Symbian og BlackBerry

Web: TripIt

 

 

9. TV 2 Finans – hold styr på mønterne

Baseret på hjemmesidens RSS-Feed kan du holde dig opdateret på de finansielle nyheder fra TV2. Applikationen rummer de ting, som man kan forvente af en finansapplikation, og ud over markedsoversigter over valuta, aktier og obligationer er det muligt at tilføje aktier fra din egen portefølje, så du kun bliver opdateret på det, der har betydning for dig. På forsiden er det desuden muligt at se de seneste finansnyheder fra TV2 News.

Pris: gratis

Findes til Symbian, iPhone og Android

Web: Finans.tv2.dk

 

 

LÆS ARTIKEL: Supertest: 6 begavede business-mobiler

 

Side 6 Best Blackliste

 

10. Best Blackliste – slut med belastende opkald

Med denne applikation kan du nemt styre, hvilke opkald du ikke ønsker at besvare. Er du på arbejde, og er det for meget med vennernes konstante og insisterende opkald om fredagsøllerne, kan du nemt bremse deres telefonnumre fra at irritere på arbejdspinden. I samme åndedrag skal det nævnes, at det selvfølgelig også er nemt at stoppe arbejdskollegerne eller cheferne fra at komme igennem på firmatelefonen i weekender og ferier.

 

Med andre ord kan denne applikation fungere som den sekretær, du aldrig har haft råd til. Når du har sat telefonen op, så skal du ikke længere bekymre dig om de ubesvarede opkald, da de uden ellers at gøre opmærksom på sig selv bliver samlet i en logbog, så du senere kan se, om det er noget du skal bruge tid på.

Der findes en gratis udgave af Best Blackliste, og så kan du opgradere til en version, som koster knap 10 dollars.

 

Pris: gratis

Findes til Symbian

Web: Best Blackliste

 


 

LÆS ARTIKEL: Supertest: 6 begavede business-mobiler




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere