Følg jordens undergang med Google

Ny Google funktion lader verden følge Antarktis forsvinden, samt simulere effekterne deraf.

Bjørn Lomborg vil sikkert hade det, men nu kommer Google Al Gore og ligesindede til hjælp. Nu lancerer Google nemlig "Google Earth Outreach", der er designet til at holde øje med de tilsyneladende forsvindende isbræer ved polerne, der er så vigtige for jordens klima. Og hvis hastige formindskning ifølge blandt andre Al Gore er skyld i den globale opvarmning.

Den nye funktion er blevet til i et samarbejde mellem Google, den britiske regering, et meteorologisk center ved navn Met Office Hadley Centre samt British Antarctic Survey.

Det primære formål er at vise de umiddelbare direkte konsekvenser af den globale opvarmning samt at give mulighed for at se, hvordan verdens temperaturer vil stige i de kommende 100 år - bonussen er muligheden for, at simulere, hvorledes vi kan afhjælpe den potentielt katastrofale miljøbombe.

"Dette projekt viser virkelighedens klimaændringer, og det er med moderate estimater. Kun ved at gøre det muligt for folk at forstå, hvad klimaforandringerne betyder for dem og for andre, kan vi mobilisere de tiltag, der er nødvendige for at undgå de værste effekter af klimaforandringerne", forklarer den britiske miljøminister Hilary Benn i en pressemeddelelse.


Meget mere om Google Earth Outreach, http://earth.google.com/outreach/index.html " target="blank">HER.


Besøg eventuelt også British Antarctic Surveys hjemmeside om Google Earth Outreach http://www.antarctica.ac.uk/bas_research/our_research/topics/climate_change/our_world/index.php " target="blank">HER.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere