Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Nokia: Mobil e-mail står over for gennembrud

Ifølge den finske mobilproducent Nokia, er den mobile e-mail ved at slå igennem i virksomhederne.

Den mobile e-mail er ved at slå igennem, og Nokia forventer kraftig vækst inden for mobil e-mail i de kommende år.

Nokia har fået Gallup til at undersøge brugen af mobil e-mail i små, mellemstore og store virksomheder. 250 medarbejdere fra alle lag i virksomhederne er blevet spurgt om deres brug af mobil e-mail.

Undersøgelsen viser, at 20 procent af de adspurgte er væk fra kontoret mere end 7 timer om ugen.

Men undersøgelsen viser også, at de mobile medarbejdere stadig i stor grad bruger at tale i telefon, når de er på farten. Kun 12 procent bruger mobilen til e-mail, men over 60 procent har mulighed for mobil e-mail, i den mobiltelefon de har nu.

Men af dem der ikke benytter mobil e-mail, forventer 40 procent at komme til det inden for 6-12 måneder. Og de ser især fordele i større fleksibilitet, at slippe for en bærbar og i at få lettere kontakt med folk.

»Det handler ikke om at arbejde mere, men om at arbejde smartere. De mobile medarbejdere har en del spildtid i forbindelse med møder og rejser, hvor man for eksempel vil kunne udnytte tiden bedre ved at have e-mailen med i lommen,« siger Trude Gajland, business manager i Nokia Enterprise Solutions.

Hun ser gode muligheder for at udbrede de mobile e-mails til virksomhederne.

»Vi regner med at mobil e-mail vil blive mere og mere efterspurgt i de kommende år, og indretter vores enheder efter det. Alle telefoner til erhvervsmarkedet kan bruges til e-mail, og vi regner med at der i løbet af et par år kun vil være få telefoner i forbrugersegmentet som ikke kan bruges til e-mail,« siger Trude Gajland.

Nokia lancerer først i det nye år en række nye terminaler, der er målrettet til erhvervslivet. De byder blandt andet på 3G og mulighed for IP-telefoni via trådløse netværk.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere