Dansk headset vinder pris

Et Bluetooth-headset fra den danske producent Nextlink har nydt stor opmærksomhed på CES-messen i år, og har nu vundet en fornem pris.

Et lille dansk headset frembragte stor opmærksom på CES-messen.

»Vi er overvældede og meget stolte over den store opmærksomhed, som vores nye headset Invisio O Q7 har fået både fra medierne og forbrugerne under CES-messen,« fortæller Lars Højgård Hansen, CEO i Nextlink.

Det amerikanske tidsskrift LAPTOP Magazine har netop kåret headsettet som bedste stykke tilbehør til mobilen. Ligeledes er headsettet kåret som finalist i kategorien mobiltelefoner og smartphones af CNET. I finalen kom headsettet på en andenplads efter Motorolas nye musiktelefon, ROKR E8.

»Priserne og anerkendelsen, vi har fået fra LAPTOP Magazine og CNET, bliver kun givet til meget få produkter ud af de mange tusinde, der bliver fremvist på CES, så det er en stor ære at blive nomineret, og en endnu større ære at vinde,« lyder det fra Nextlinks øverste chef.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere