Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Mac OS X bliver standard til marts

Et år efter at den endelige version af Mac OS X så dagens lys bliver operativsystemet præinstalleret på alle fabriksnye Mac-computere.

Fra marts næste år skal enhver ny Mac som standard leveres med Mac OS X. Det er næsten præcis et år efter den oprindelige lancering. Den store forsinkelse skyldes at helt basale ting har manglet for at kunne erklære systemet klar til de store masser. En del er nu ved at være på plads. Der har været problemer med netværksstrukturen, problemer med PPP-forbindelser, manglende understøttelse af 3. parts produkter som scannere og printere, manglende Mac OS X software osv.


Alle disse problemer er nu helt eller delvist løst. Mac OS X programmerne begynder at dukke op – med Microsoft Office v. X som et af de vigtigste. 3. parts produkterne begynder også at få understøttelse via diverse printer- og scanner drivere osv. Selve systemsoftwaren er under stadig forbedring med små og større opdateringer.


Inden marts kan vi yderligere forvente os en større Mac OS X opdatering, samt endnu flere Mac OS X programmer – måske endda Adobe Photoshop. Men der er stadig elementer der skal ordnes inden Mac OS X uden videre kan gøres til standardoperativsystemet. Helt basalt skal Apple sikre sig, at de elementære funktioner virker: Man skal kunne surfe hurtigt og på alle sider, man skal kunne printe hurtigt og på alle printere, man skal kunne scanne, man skal kunne undgå Mac OS 9 programmer, man skal kunne streame video og lyd i både Windows Media og Real Player formaterne osv.




    IT-JOB

    Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

    Erfaren teamleder til årsopgørelsen

    Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

    Test Architect - Projects
    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Itm8 | IT Relation A/S
    Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

    Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

    20. august 2024 | Læs mere


    Det Digitale Produktpas

    Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

    21. august 2024 | Læs mere


    Cyber Security Summit 2024

    På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

    27. august 2024 | Læs mere