Linux-drenge drømmer lyserøde drømme

Ny distribution kan gøre Linux populært i Hannah Montana-segmentet. Men måske også blandt andre brugere.

Der er allerede lavet linux-distributioner målrettet kristne og muslimer. Og nu ser endnu en niche-distribution dagens lys.

Og med navnet Fluffy er der ikke nogen tvivl om den røde tråd i distributionen.

Fluffy-distributionen er lyserød fra ende til anden. Og så er der drysset lidt enhjørninger, skyer og nuttede kaniner hist og her henover brugerfladen.

Dermed må man forvente, at den primære målgruppe skal findes blandt piger i de nederste folkeskoleklasser. Men distributionens skabere håber, at de har ramt et behov i en bredere målgruppe. ”Fluffy er ikke designet for at gøre det lettere at skrive breve eller at klare selvangivelsen. Fluffy handler om at nyde Linux og KDE software på den bedste facon. Fluffy udskifter en kedelig computer med en verden fuld af fantasi, hvor alt lader til at være i live og en fantastisk grafisk oplevelse venter bag hvert hjørne,” lyder motivationen fra Fluffy-folket.

Distributionen er ikke frigivet endnu, men man kan følge processen på udviklernes Facebook-side eller deres blog. Hvis de positive kommentarer på bloggen holder stik, så er der mange, der glæder sig til et fluffy og lyserødt skrivebord. Den store begejstring for den utraditionelle indpakning er en anelse overraskende, eftersom den typiske Linux-bruger er en teknologi-fascineret mand i 20'erne.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere