Mass Effect 2 får fantastiske anmeldelser

Nærmer sig den perfekte score.

Udviklerfirmaet Bioware har gjort det igen.

Deres næsten ubrudte række af kritikerroste spil fortsætter med lanceringen af Mass Effect 2, der er på gaden fredag. Efter 27 magasiners anmeldelser har spillet scoren 97/100 på Metacritic. Det placerer det på en delt femteplads over de bedst anmeldte spil nogensinde og der bliver allerede nu talt om, at Mass Effect 2 vil blive kåret til årets bedste spil.

Dermed følger Bioware med sin egen skygge. Firmaet står bag nogle af de vigtigste spil nogensinde med klassikeren Baldurs Gate som er mest oplagt at fremhæve. Kort før jul udgav Bioware Dragon Age: Origins, der var den spirituelle efterfølger til Baldurs Gate, og som også fik gode anmeldelser.

Mass Effect 2 bliver især fremhævet for sin perfekte balance mellem hardcore skydespil og rollespil. Men langt vigtigere, så viderefører det den seneste tendens med voksne temaer i spil. Som PlanetXbox360.com skriver: "Min rejse med Commander Shepard åbnede mine øjne for, hvad denne form for underholdning er i stand til. Jeg relaterede og bekymrede mig for de virtuelle personer på min fjernsyns skærm. Dialogen, histoiren, grafikken, soundtracket, kontrollen og præsentationen er alle over, hvad de fleste andre spil præsterer. PlanetXbox360 har aldrig givet en perfekt score før - ikke før nu."

Også sites som Eurogamer, Destructoid, Games Radar og Gamespy giver spillet absolut topkarakter, mens IGN og Gamespot følger lige efter. Spiller er ude til Xbox og PC fra på fredag. Karakteren kan stadig nå at gå begge veje efterhånden som der kommer flere anmeldelser til.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere