Mobil Skype i Danmark til december

Operatøren 3 og ip-virksomheden Skype har slået sig sammen, og kommer nu endelig med mobilen med indbygget Skype-applikation. Det er en 3G-mobil med frit forbrug via Skype.

Teleselskabet 3 og Skype præsenterede i dag mobiltelefonen, der har indbygget Skype fra fødslen.

Selskabet har valgt at komme med mobilen til årets julesalg.

»Det er en naturlig udvikling, at det først kommer nu. Det var et spørgsmål om erfaringer, og at vi var sikre, før vi ville gå ud med sådan et produkt,« siger Eric Lagier, der er direktør for forretningsudvikling Mobil hos Skype.

I samarbejde med operatøren 3 kommer Skype til december med en uafhængig enhed, der har indbygget Skype-applikation. Det vil sige, at med et enkelt tryk kommer man ind i brugerens egen Skype-kontaktbase. Via opkald og chat til andre Skype-brugere, kan man skære betydeligt ned på sit telefonforbrug.

Dog vil det ikke være muligt at benytte sig af SkypeOut, da der endnu er tekniske begrænsninger. Men Eric Lagier lover, at det vil blive tilbudt hurtigst muligt, når det en gang kan lade sig gøre på mobilen.

Yderligere er Skypephone en almindelig 3G-mobil, hvor det er muligt både at tage billeder, og høre musik. Med denne Skypephone vil 3 også blive de første teleoperatører med en mobiltelefon, der er skræddersyet til internetopkald.

»Aftalen med Skype er eksklusiv for 3 og en naturlig forlængelse af vores mission om at bringe det bedste fra internettet ud på mobilen. Det handler ikke om at konkurrere på minuttakster, men om at tilbyde de tjenester og services, kunderne gerne vil have,« siger Morten Christiansen, administrerende direktør for 3 i Danmark.

3 Skypephone vil komme til Danmark i et mindre parti til december.

«Vores forventninger er vi med denne Skypephone vil udfordre markedet, og også får rystet konkurrenterne. Det vigtigste bliver dog ikke at vi får solgt en masse produkter, men at vi i stedet får så mange brugere til at have en god oplevelse med Skype,« slutter Morten Christiansen af.




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere