Web-guiden uge 7 - Quiz.dk

Navn: Quiz.dk


Adresse: http://www.quiz.dk


Emne: Konkurrencer


Beskrivelse: Asschenfeldt's Quiz.dk er et af de første danske sites, der næsten udelukkende satser på online-konkurrencer i alle former og afskygninger. Hver eneste time finder man en ny quiz, og hver dag arrangeres quizzer i samarbejde med forskellige sponsorer som Daewoo og Krak. Man kan også deltage i 14-dages og måneds quizzer samt krydsord. Reglerne er de samme i alle konkurrencer - for at deltage, skal man tilmelde sig først, og hvis man svarer rigtigt, deltager man i lodtrækningen om præmier. En gang om ugen sendes en e-mail til alle tilmeldte brugere med vinderlister, reklamer og forskellige informationer. Hver gang man deltager i en quiz optjener man lodsedler, som bruges i en stor lodtrækning den 1. juli om 250.000 kr. - for at deltage skal man dog sende mindst 5 e-mail postkort til fem adresser.


Design: Quiz.dk minder om de kulørte kuponhæfter med sit farvestrålende, prangende og lidt påtrængende design. Det skal dog ikke nødvendigvis opfattes som en kritik - selvom det kan virke lidt overflødigt, at den samme Daewoo Matiz vises hele tre gange på forsiden i sin fulde farverigdom, så er sitet præget af meget professionelt og gennemarbejdet design. Sitet skal også roses for den smarte navigationsbjælke, der fungerer som hurtig genvej til de vigtigste sektioner.


Opdatering: Der afholdes hver eneste time nye quizzer og man har dermed som bruger en - sikkert meget lille - chance for at vinde præmier døgnet rundt.


Links: Der linkes til sponsor-partnere som Krak, Se & Hør og Travel Market.


Omfang: Foruden quizzer, krydsord og andre konkurrencer finder man også "dagens horoskop", "dagens vits", "dagens godnathistorie" og andre små informationsbidder, der forekommer lidt malplacerede på et site, der først og fremmest handler om at vinde penge og andre præmier. Der er også adgang til forskellige små online-spil. Endelig har man muligheden for at sende gratis e-mail postkort - og optjene point, som skal bruges til den store lodtrækning.


Samlet vurdering: Med sloganet "Altid store præmier" lægger Quiz.dk ikke skjul på, at der er tale om et rendyrket kommercielt site, hvor menneskets urtrang efter at trække det store lod får frit spil. Selvfølgelig har man ikke meget større chancer for at vinde her end i alle andre spil og konkurrencer, og langt fra alle præmier er meget værdifulde - men det er sjovt at spille med, og hvis man kan klare de mange reklamebudskaber, der sendes ud på skærmen, kan Quiz.dk være et ganske underholdende site.




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Targit A/S
    Udvikling og salg af software til business intelligence.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

    På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

    04. september 2024 | Læs mere


    Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

    For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

    18. september 2024 | Læs mere


    Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

    Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

    25. september 2024 | Læs mere