Open Source Days er lige om hjørnet

Programmet begynder at tage form.

En af nordens største open source-træf finder igen sted i København. Arrangørene af Open Source Days begynder så småt at røre på sig, og de første oplægsholdere og workshops er på plads.

Open Source Days er to dage med fokus på Linux/BSD/Open Source. De tidligere år er fremtrædende personer i open source-miljøet blevet lokket til hovedstaden. De frivillige arrangører har ikke sammensat det endelige program, men selv det nuværende program vil sikkert sikre de første solgte billetter.

De planlagte oplæg har titler som:

  • “Writing Rich Internet Application in Javascript and having Fun doing it”
  • “OpenSSO as a Fine Grained Policy Engine”
  • “Hagander - Temperature rising: Hot Standby in PostgreSQL 8.5”.
  • "OpenSSO as a Fine Grained Policy Engine"

Der er dog også allerede flere oplæg planlagt med mindre business-fokus.
Rasmus Ullerslev Pedersen vil fortælle om Lego Mindstorms. Det samme emne er også temaet for en workshop med samme person. Per Bækgaard holder et oplæg om mediacenter-softwaren MythTV under navnet: “Myth or Bust: Changing your TV habits efficiently”.
Og i kategorien “Lightning talks” får oplægsholderne 15 minutter til at præsentere et produkt eller teknologi, som de er blevet opslugt af. Indtil videre har redaktør Rolf Ask Clausen fra Ingeniøren bidt til bolle og vil fortælle om programmering med opensource-elektronik-kittet Arduino.

Følg konferencens tilblivelse på Opensourcedays.org og se resten af oplægsholderne. Igen i år bliver konferencen holdt på IT-universitetet på Amager. Den finder sted den 5. og 6. marts.

Open Source Days er det nye navn for det tidligere LinuxForum.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere