Kvinden bebrejder selskabet, at der ikke gøres opmærksom på at cd'en ikke kan afspilles på et cd-rom drev. Sagen sætter fokus på den nye bølge af effektive kopibeskyttelser, som for tiden kommer på markedet og med deres noget drastiske indgangsvinkel bevæger sig på grænsen af, hvad man kan byde forbrugere.
Beskyttelsessoftware som Macrovisions SafeAudio, Midbars Cactus og SunnComms MediaCloQ bliver for øjeblikket afprøvet fra musikbranchens side i et forsøg på at finde ud af, hvorvidt forbrugerne opdager kopibeskyttelserne eller ej. Det gør de tilsyneladende og den kommende retssag bliver nok næppe den sidste af sin slags.
Fahrenheit Entertainment forsvarer sig med, at der på cd'en gøres opmærksom på, at produktet er beskyttet med SunnComms MediaCloQ. Problemet er bare, at der ikke direkte står på cd'en, at den ikke kan afspilles på et cd-rom drev. Det finder man først ud af, når man læser en meddelelse fra selskabet, som siger "SunnComm's MediaCloQ er et cd audio produkt, som kan afspilles på standard cd afspillere, men vil ikke fungere på en computer, hvor filer kan kopieres eller rippes med henblik på senere at uploade dem til musik-delings tjenester som Napster".
(Kilde: The Register)