Artikel top billede

De 10 mest nørdede YouTube-videoer fra 2010

10 videoer fra den nørdede ende af bassinet. Se listen her.

Hver dag bliver der set to milliarder videoer på YouTube, og ikke så få af dem er relateret til teknologi og internet. I sit forsøg på at skabe overblik over de mest sete videoer i det forgangne år har YouTube blandt andet lavet en topliste i kategorien "Tech Culture".

Det fremgår ikke tydeligt udfra hvilke kriterier YouTube har brugt til at vælge til og fra, men kategorien er en blandet landhandel med både mobiltelefoner, musik og synsbedrag, men den giver et meget godt billede af, hvad der interesserede de nørdede YouTube-seere i 2010.

Der er også lavet mange flere årsstatistikker hos YouTube. Se listen over de mest delte, de meste sete nyhedsindslag og de mest spillede musikvideoer hos YouTube.

 

 

1. Den irriterende appelsin fik sit gennembrug i 2010. Denne video er set over 13 millioner gange.

 

2. Lanceringen af iPhone 4 fik på ny diskussionen mellem iPhone- og Android-ejere til at bryde ud i lys lue. I denne satiriske tegnefilm bliver iPhone-folket hængt ud som nogle ensporede og ukritiske fjolser.

 

3. Katten Iggy blev verdensberømt i tiden efter lanceringen af iPad. Iggy demonstrerede, at iPad'en er interessant for andre en mennesker.

 

4. Først blev de præsenteret som et stakkels band, der havde fået stjålet alle deres instrumenter. Men senere kom det frem, at medlemmerne i bandet Atomic Tom spillede iPhone-koncerten i undergrundsbanen for at få lidt viral opmærksomhed. Og det fik de.

 

5. I 2010 begyndte Google for alvor at lave reklame for browseren Chrome for et brede publikum. Det blev blandt andet til denne finurlige video.  

 

6. Fire millioner har set denne video. Flere har nok haft brug for at se videoen en ekstra gang for at gennemskue synsbedraget.

 

7. En fantasifuld fyr har brugt sin fritid på at lave denne lys-video. Over fire millioner har set med.

 

8. Hvis man er træt af at betale for meget for nye printer patroner, så kan man gøre som denne fyr og bygge sin egen legoprinter. Her er printerpatroner udskiftet med tuscher, hvilket lykkes ganske godt. Se resultatet:

 

9. Vidste du, at et kondom kan bruges til mange andre ting, end det oprindeligt var tiltænkt at kunne? Det gør du, når du har set denne video. 

 

10. De verdensberømte mentos/cola-drenge vender tilbage med denne video, der beviser, at cola faktisk kan fungere som brændstof til en bil. 

 

 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere