Android skal gå Apple i bedene

Mobil-telefoner med Google åbne styresystem Android skal kunne opgraderes og forbedres gennem en programbutik i stil med den App Store, som iPhones-ejere har idag har glæde af.

Som med iPhones App Store får de kommende Android-telefoner en indbygget butik, hvor man kan købe nye programmer til telefonen. Forskellen med Android Market, som butikken hedder, er at den er åben for alle der vil sælge sine programmer.

Lanceringen af de første smartphones med Googles åbne styresystem Android, rykker hurtigt nærmere. Og med den kommer der også flere detaljer, om hvad man kan vente sig af de nye telefoner. Nu er det muligt at se hvordan det nye distributionssystem af programmer kommer til at se ud.

Som med Apple iPhones App Store vil man kunne købe programmer og applikationer direkte i telefonen. Google kalder funktionen for Android Market. En vigtig forskel til Apples system er dog, at programmrne ikke behøver været certificeret - hvem som helst kan sælge sine programmer på Android Market. Ifølge Google skulle man nøjes med at registrere sig, lægge programmet op og så beskrive det.

Android Market holder selv øje med, hvornår programmerne kommer i nye versioner, og meddeler køberne om det. For ligeledes at kunne adskille bras for de gode applikationer vil brugerne kunne give programmerne karakter i et system, som Google sammenligner med det som Youtube bruger i dag.

De første telefoner vil kun have en betaversion af Android Market, hvor man kan downloade gratisprogrammer, men ikke købe og sælge programmer. Den fuldstændige version vil komme i en opgradering senere.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere