Artikel top billede

Vind billetter til Facebook-filmen

Filmen The Social Network har premiere i aften. Vind billetter til den her.

The Social Network er baseret på Facebooks korte historie, men har filmen over hovedet noget med virkeligheden at gøre?

Det giver ComON nu 10 læsere mulighed for at finde ud af ved at udlodde billetter til filmen. Se konkurrencedetaljer nederst i artiklen.

Filmen, der har premiere i denne uge, har fået usædvanlig god omtale. På Metacritics.com har The Social Network i øjeblikket en totalscore på 95 ud af 100. Nogle anmeldere kalder simpelthen filmen for en generationsfilm, der definerer århundredes første årti. Filmen har også haft nogle særdeles kapable instruktører og manuskriptsforfattere.

Men når det er sagt, så må Mark Zuckerberg og resten af Facebook-medlemmerne få en sjov smag i munden, når de selv ser filmen. Manuskriptforfatterne har nemlig taget sig så mange friheder og pyntet så meget på de virkelige begivenheder, at der i højere grad er tale om fiktion end egentlig historiefortælling. DR's teknologimagasin Harddisken har lavet en mindre gennemgang af filmens styrker og svagheder. Her lyder anbefalingen også, at man bør holde sig til bøger, hvis man vil have den egentlige historie om Facebook.

Vind billetter
For at deltage i konkurrencen skal du i sagens natur være medlem af ComONs Facebookside. Vi trækker lod blandt alle medlemmer kl 12.00 fredag d. 15. oktober. Der udtrækkes fem vindere, som hver får to billetter.

Se mere om filmen på Thesocialnetwork-movie.net.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere