Ny betaversion af Internet Explorer 8

Den anden offentlige betaversion af Internet Explorer 8 fra Microsoft er nu frigivet.

Microsoft udsendte onsdag den anden betaversion af browseren Internet Explorer 8. Der er kun små ændringer i forhold til den første beta. Browseren indeholder en ny sikkerhedsmenu og et filter mod cross-site scripting. Desuden fremhæves domænenavnet for den aktuelle webside, hvilket skal gøre det lettere at opdage, hvis man er landet på den forkerte side.

En af de mest interessante nye funktioner er InPrivate, som sørger for at man kan surfe på nettet uden at websiderne gemmes i den lokale cache. Det kan f.eks. bruges hvis man anvender en anden persons computer og ikke ønsker, at ejeren skal kunne se, hvilke websider man har besøgt. En lignende funktion findes allerede i Apple Safari.

Blandt de andre nyheder er en såkaldt intelligent adressebjælke, der selv søger i allerede besøgte websider, bogmærker og news-feeds så snart man har indtastet de første bogstaver, og en funktion, som automatisk inddeler fanebladene i grupper alt efter, hvilket websted de tilhører. Hvis man f.eks. har tre åbne faneblade fra samme websted, bliver de markeret med samme farve.

Internet Explorer 8 skulle også være mere robust og selv hvis en webside får browseren til at gå ned, skulle det i de fleste tilfælde kun ramme det aktuelle faneblad, men ikke hele browseren. Microsoft lover også, at indholdet i formularfelter bliver bevaret, hvis browseren alligevel går ned, så man f.eks. ikke mister beskeder man er ved at indtaste i webmail-programmer.

Beta 2 skulle også være lidt hurtigere end den sidste testversion fra Microsoft. Den nye beta er klar til download til Windows XP og Vista.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere