Droppede ud af skolen for at spille Guitar Hero

16-årig amerikaner bliver hjemmeskolet for at forfølge en karriere i Guitar Hero.

Det er ikke altid, at forældre forstår deres teenageres store forbrug af computerspil, men sådan er det ikke hjemme hos Blake Peebles.

Den 16-årige amerikaner har nemlig fået sine forældres velsignelse til at hellige sin tid til computerspil - og droppe ud af skolen.

Det er spillet Guitar Hero, som Blake er blevet så god til, at han nu vil forfølge en karriere som professionel "guitarist".

Ifølge Kotaku var forældrene dog ikke helt med på idéen fra første færd. Blakes mor er citeret for, at de simpelthen ikke kunne holde sønnens plageri ud længere. Derfor fik han allerede i september sidste år lov til at droppe sin faste plads på den lokale skole.

Han fik dog ikke lov til at glemme alt om skolebøger fuldstændig. Forældrene hyrede lærere, som dukkede op i familiens hjem, så han kunne studere historie og andre fag mellem sange fra Nirvana, FooFigthers og Metallica. Men forældrene indrømmer, at der ikke er nogen tvivl om, at spillet foran skærmen er blevet første prioriteten.

Ambitionen er at få Blake til at konkurrere professionelt i spillet. Enten som fast spiller i den amerikanske liga Major League Gaming eller ved at deltage i nationale eller international konkurrencer. Indtil videre står vinderkontoen dog kun i 1.000 dollars, hvis man veksler de præmier og måltider, som Blake indtil videre har vundet.

Den 16-årige har aldrig haft en rigtig guitar i hånden.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere