Skriv 5 it-trends og vind en VAIO Z

Deltag i ComONs store kronik-konkurrence og vind fede præmier. Den bedste tekst vinder en super-notebook fra Sony.

Hvad er de fem største udfordringer for chefer og ansatte i danske it-afdelinger i 2011? Det vil ComON gerne vide.

Det meste oplagte er naturligvis at spørge vore læsere, så det gør vi.

Vi lancerer en kronik-konkurrence med en fed præmie for den bedste tekst: En VAIO Z bærbar pc fra Sony i den absolutte superklasse.

Det er ikke helt nok at skrive ”skyen” og så sende os en e-mail. Vi ønsker en tekst, hvor forfatteren gennemgår de vigtigste tendenser og største udfordringer, som it-afdelingen i en virksomhed i Danmark bør være optaget af her i begyndelsen af et nyt årti.

Både teknologi-tendenser og mere brede udfordringer som lønpres og offshoring ønskes behandlet. Kan cloud computing og den stigende brug af billige indiske udviklere i sidste ende få den danske it-branche til at forsvinde? Eller vil skyen tværtimod give os ny vækst – og hvordan? Hvilke nye teknologier er på vej? Hvad er perspektiverne på langt sigt? Hvad er fordele og ulemper på kort sigt?

En redaktionskomite på ComON vil kåre den mest visionære, præcise, kloge og klartskuende tekst om it-chefens fem udfordringer i 2011.

Vinderen får ud over æren også overrakt en VAIO Z fra Sony til en værdi af 22.000 kr. Nummer to og tre belønner vi ligeledes med et par lækre “gadgets.”

Vinder-forfatteren får lige som nummer to og tre i konkurrencen sin tekst offentliggjort på ComON.

Teksten kan i princippet være så kort eller lang, som det skal være – men hold den inden for rimelighedens grænser.

Vi beder om, at deltagerne forklarer sig med navn og stilling og hvilken type it-organisation, (størrelse og art) man har tilknytning til eller skriver ud fra.

Skulle det ønskes, kan vi godt gå med til at offentliggøre vinderteksten i anonymiseret udgave, hvis du af en eller anden grund ikke vil have dit navn frem.

Du har to uger til at skrive din tekst. Send den til os inden den 1. april på adressen ComON@mediaprovider.dk. Skrive ”kronikkonkurrence” i emnefeltet.

Mens du lægger dig i selen kan du tænke på, at arbejdet med at formulere en god tekst kan blive ret godt belønnet: Vinder-præmien er en af de mest avancerede og mest attraktive bærbare pc’er på markedet – ifølge sitet Laptopmag den bedste notebook overhovedet, da den blev testet i efteråret.

Den VAIO Z, som Sony sponsorerer i ComONs kronikkonkurrence, er forsynet med en hurtig Core i7 640M-processor på 2,80 GHz (med TurboBoost op til 3,46 GHz), et Nvidia GT 330M grafikkort (valgfrit skifte til Intels indbyggede grafik) samt en 256GB stor SSD-disk (QuadFlash) i RAID 0. Et af dens mange glansnumre er ifølge Laptopmag den 13,1 tommer store skærm med en opløsning på 1600 x 900, et andet er kulfiberkabinettet, der holder vægten for den kraftige maskine nede på 1,44 Kg. Man kan læse mere om VAIO Z vinderpræmien på Sonys hjemmeside her.

Nummer to og tre i konkurrencen bliver også belønnet med ret fine præmier. Andenpræmien er det nyeste headset fra Plantronics, Voyager PRO UC, der som det første af sin slags har bevægelsessensor, der mærker, om du har det på. Opkald bliver automatisk sendt til headsettet, hvis man har det på og modsat til telefonen, hvis man ikke har det på. Headsettet kan bruges med både smartphones og pc’er. Læs mere om produktet her.

Tredjepræmien er også en nyskabelse, nemlig den trådløse inMotion Air højttaler fra Altec Lansing, der med sin særlige apt-X-teknologi leverer lyd i cd-kvalitet over Bluetooth fra bærbare pc’er, mobiler og smartphones. Højttaleren vejer mindre end 500 gram og er udstyret med et genopladeligt batteri, der spiller musik i op til 7 timer. Læs mere her.

Vi håber, du vil deltage. God skrivelyst.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere