Dansk firma vil lave backup af dit digitale liv

Danske Keepit vil tilbyde online backup til private danskere. På længere sigt vil firmaet også konkurrere på verdensplan.

Nu er der kommet endnu en mulighed for at sikre dine digitale familiebilleder og resten af harddisken.

Danske Keepit.com offentliggjorde i denne uge, at firmaet lancerer en simpel service til online backup.

Med et lille program installeret på computeren sørger Keepit for at lave daglige backup af de ønskede filer. Første gang skal brugerne uploade hele den ønskede del af harddisken, men efterfølgende er der tale om inkremental backup, så kun de ændrede eller helt nye filer sendes til brugerens digitale opbevaringsboks hos Keepit. Det sker via en 442 bit krypteringsnøgle.

Keepit tilbyder en gratis basisversion med loft på to GB, men de lidt mere krævende brugere kan tilkøbe mere plads.

Keepit understøtter i øjeblikket ikke Mac, men produktchef Kresten Bach Søndergaard lover, at Mac-brugere får mulighed for at lege med inden udgangen af marts 2008.

Det primære fokus for det nystartede firma er de danske privatforbrugere, men produktchefen håber også, at små og mellemstore virkesomheder vil overveje at bruge servicen. Firmaet har også planlagt en international satsning i 2008.

Keepits program ligger i øjeblikket i en version 0.9, der løbende opdateres. Man kan følge udviklingen på virksomhedens blog.

Keepit er grundlagt af firmaet Cohaesio A/S, der også ejer webhotellet Surftown.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere