Artikel top billede

Briterne skal arbejde hjemmefra under OL

Når London om præcis et år er rammen om De Olympiske Lege forventes antallet af ture med offentlig transport øget med 25 procent. Derfor opfordrer regeringen nu til hjemmearbejdspladser.

Computerworld News Service: I et forsøg på at lette det forventede pres på hovedstadens trafiksystemer, opfordrer den britiske transportminister Norman Baker allerede nu landets virksomheder til at lade deres medarbejdere arbejde hjemmefra under De Olympiske Lege i London i 2012.

Det kan dog vise sig at være en svær øvelse for it-afdelingerne, hvis man skal tro på en ny undersøgelse af it-chefer, der konkluderer, at mange ansatte oplever problemer med netværket, når de arbejder andre steder end i virksomheden.

Op mod 800.000 tilskuere og 55.000 atleter, arbejdere, arrangører og pressefolk vil dagligt skulle transporteres i og omkring London før, under og efter legene, der afvikles 27. juli - 12. august.

Derudover forventer arrangørerne, at der 3. august, hvor flere at de største arrangementer indledes, vil blive foretaget tre millioner flere rejser end de 12 millioner ture med offentlig transport, som er standard på en almindelig arbejdsdag i London.

Trafikken forventes desuden at toppe omkring de store arrangementssteder, som for eksempel det olympiske stadion, Aquatics Centre og Horse Guards Parade.

Regeringen opfordrer derfor pendlere til at rejse og arbejde anderledes under legene, enten ved at cykle eller gå på arbejde, eller ved at arbejde hjemmefra og bruge videokonferencer til møder.

"Det er tid til at give den rustne cykel noget olie, finde vandrestøvlerne frem, lære hvordan videokonferencer fungerer og støve den gamle bærbare computer af," siger Norman Baker.

"Her i transportministeriet vil vi nedbringe vores rejsefodspor til det halve under legene, og der er taget lignende initiativer i de andre ministerier. Men virksomhederne skal også være med - der findes masser af hjælp og gode råd derude, så der er ingen undskyldning for, hvorfor vi ikke skulle kunne reducere mængden af rejser i løbet af de 17 dage, som legene varer."

Oversat af Marie Dyekjær Eriksen




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere