Artikel top billede

Søren Amund Henriksen er ny direktør i KMD.

KMD henter tung direktør hos IBM

Det er lykkes KMD at hente en af IBM's tunge folk til sin konsulent- og projektforretning.

Efter næsten 10 år i IBM har Søren Amund Henriksen valgt at forlade Den Store Blå til fordel for KMD.

Her skal han være direktør og medlem af direktionsgruppen og stå i spidsen for KMD's konsulent- og projekthus.

På trods af sin relativt beskedne alder har Søren Henriksen solid erfaring i bagagen

Søren Henriksen har siden 2008 været direktør for IBM Global Business Services i Danmark, hvor han var arkitekt på strømlining og udvikling af forretningsenheden, der i dag er en af Danmarks største konsulentforretninger.

Tidligere var han direktør for IBM's nordiske forretning for SAP implementerings- og vedligeholdelsesservices.

I KMD skal Søren Henriksen fremover være med til at realisere KMD's vækststrategi på et forretningsområde, der især handler konsulenttjenester, systemimplementering og application management for store KMD-kunder som SKAT, Økonomistyrelsen og Q8.

Stort potentiale

Søren Henriksen startede sin karriere i PwC Consulting, hvor han som management konsulent tilbragte flere år i USA, England og Sverige hos større multinationale kunder.

Da IBM købte PwC's konsulentforretning i 2002 kastede han sig over salg og forretningsudvikling for sin nye arbejdsgiver.

At han nu skifter IBM ud med KMD forklarer han med, at han ser et stort potentiale i KMD's konsulent- og projektbaserede forretning. Den skal han have til at vokse.

"KMD besidder unikke kompetencer inden for levering og vedligehold af kritiske forretningssystemer. Med min erfaring fra arbejdet med de store C20 virksomheder, kan vi sammen skabe en forretning, der bliver endnu bedre til at tiltrække de større og komplekse it-projekter fra de forskellige markedssegmenter," siger den nytiltrådte KMD-direktør.

Søren Henriksen er cand. merc. i international marketing og management fra CBS. Han er diplom-MBA i managing it software and service strategically" fra Scandinavian International Management Institut.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere