Artikel top billede

Sådan udnytter du Amazon til at få gratis lagerplads

Du kan også få glæde af Amazons gratis lagerplads. Se her, hvordan du får adgang til op til 20 gigabyte gratis lagerplads.

Der findes efterhånden en del forskellige muligheder for at få gratis lagerplads stillet til rådighed.

Business Center har eksempelvis tidligere skrevet om Microsofts SkyDrive, der giver 25 gigabytes gratis lagerplads i skyen - eller på internettet, som det jo retteligt er. 

Tidligere har vi også skrevet om DropBox, der giver mulighed for synkronisering af filer mellem forskellige computere ved hjælp af internettet.

Lager på nettet til musik - og andre filtyper

I slutningen af marts var det så Amazon, der lancerede sin cloud storage kaldet Cloud Drive.

Som du kan se, lover Amazon i første omgang at stille 5 gigabyte lager til rådighed. Samtidig fremhæver Amazon, at Cloud Drive specielt er velegnet til musik; blandt andet ved at anvende Amazon Cloud Player.

Det skal dog ikke afskære dig fra at anvende Cloud Drive til at gemme andre filer end musikfiler. Eksempelvis dokumenter, regneark og præsentationer.

Op til 20 GB gratis lagerplads - hvis du har adresse i USA 
De 5 gigabytes gratis lagerplads kan udvides til 20 gigabytes stort set gratis. Hvis du køber et MP3-album i løbet af i år, får du ret til 15 gigabytes ekstra storage, men kun hvis du har en adresse i USA.

Du skal have en Amazon-konto for at kunne benytte Cloud Drive. Hvis du allerede bruger Amazon, er det meget enkelt at få adgang til den gratis lagerplads.

Du logger på, siger ja til servicebetingelserne og så kan du begynde at anvende den gratis lagerplads.

Webbaseret adgang til op til 1 terabyte

Som udgangspunkt er det kun via din webbrowser, at du kan få adgang til Cloud Drive. Her får du adgang til fire standard-foldere: dokumenter, musik, billeder og videoer. Du har mulighed for at oprette ekstra foldere, hvis du har behov for det.

Får du brug for mere plads, tilbyder Amazon det for én dollar (omkring 5,25 kroner) per gigabyte per år.

Du kan vælge mellem 20GB, 50GB, 100GB, 200GB, 500GB og 1000GB.

Tillægsværktøj gør det nemmere

Ligesom tilgangen til Microsofts SkyDrive bliver nemmere med SDExplorer, kan anvendelsen af Amazons Cloud Drive blive nemmere, hvis du bruger Gladinet Cloud Desktop.

Det findes i en gratis udgave og i en 50-dollar (260 kroner) profesionel udgave.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere