Flyt rundt i dokumentet med turbo-fart

Den nye Navigation-opgaverude i Word 2010 giver dig et fantastisk overblik over dit dokument og letter søgning og overskuelighed.

På Vis-fanen i Microsoft Word 2010 kan du slå visningen af den nye navigationsrude i Word 2010 til ved at markere Navigationsrude-feltet i Vis-gruppen.

Fanen åbnes yderst til venstre i dokumentvinduet og består af tre faner, kaldet Overskrift, Sider og Søg (navnet vises som et skærmtip, når du holder musemarkøren hen over ikonet på hver fane).

På Overskrift-fanen i Navigation-opgaveruden finder du alle dokumentets overskrifter.

Ved hjælp af Overskrift-fanen har du hele tiden overblik over dispositionen i dit dokument, uanset hvor i dokumentet du befinder dig.

Klikker du på en af overskrifterne, springer du til det pågældende sted i dokumentet. Det gør det nemt at navigere hurtigt rundt, selv i meget lange dokumenter, og stadig bevare overblikket.

Se dokumentet side for side

Du kan også vælge at få vist miniaturebilleder i Navigation-opgaveruden af alle siderne i dokumentet ved at klikke på Sider-fanen i Navigation-opgaveruden.

Så vises hver side som et miniaturebillede, hvor du kan se både billeder, illustrationer og formattering af teksten på den pågældende side. Du kan springe til en hvilken som helst side i dokumentet ved at klikke på miniaturebilledet af den i Navigation-opgaveruden.

Nemmere søgning

Har du brug for at søge efter konkrete ord eller fraser i dit dokument, klikker du på Søg-fanen i Navigation-opgaveruden og angiver det ord eller den sætning, du vil søge efter.

Klik på Søg-knappen for at starte søgningen. Søgeresultaterne vises i listen nederst i Navigation-opgaveruden, og du kan springe til et givent søgeresultat ved at klikke på det. Søgeordet eller -sætningen markeres med gul overstregning i teksten.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere