Artikel top billede

Hardwaretjek: Det betyder Intels Sandy Bridge-teknologi for din bærbar

I denne uge har Hardwaretjek surfet forbi en af nettets test af Intels nye teknologi til bærbare, Sandy Bridge, en lækker artikel om de fordele, du får ud af at opgradere din stationære med USB 3.0-standarden - og en tankevækkende beretning om, hvordan spillekonsollernes udbredelse bidrager til en ringere spiloplevelse på pc'en.

Hardwaretjek: Det betyder Intels Sandy Bridge-teknologi for din bærbar

Hardwaretjek? Det er Hardware Centrals genvej til de mest brugbare og relevante hardwareartikler på nettet - serveret i letfordøjelig form.

Eftersom redaktionen bag Hardware Central selv er hardware-junkier, surfer vi hver dag nettet tyndt for interessante artikler og udvælger de bedste til vores ugentlige Hardwaretjek. 

I den forgangne uge er Hardwaretjek stødt på otte spændende historier.

Ny bærbar-generation og USB 3.0 for begyndere

Intel propper ny teknologi i aktuelle bærbare pc'er, men hvad betyder det for ydelsen, og er resultatet imponerende i samme grad som chipproducentens stationære processor, Core i5-2500K, der blæste os ned af kontorstolen?
Få svaret her.

Du har måske læst om fordelene ved USB 3.0-standarden her på siden, men mangler du stadig at opgradere din egen pc?
Tag et begynderkursus i USB 3.0.

En række af chipproducenten AMD's processorer har fra fabrikkens side deaktiveret en processorkerne. PC för Alla Extreme, det tidligere MikroDatorn, viser dig hvordan du tuner din AMD-processor og får meget mere ydelse for pengene.
Få opskriften her.

Konceptetkabinettet Level 10 fra Thermaltake er unikt, men også alt for dyrt og rettet mod en meget snæver målgruppe. Level 10 GT er en billigere version, som langt flere kan få glæde af.
Læs testen her.

Spillekonsollernes dominans på spilmarkedet afføder til stadighed flere pc-spil, der ikke lever op til de krav, det kræsne pc-publikum stiller. Maximum PC har taget sagen under lup.
Få hele historien her.

Intels billigste aktuelle Core-processor, i3-2100, er et stærkt køb i den absolutte budgetklasse.Læs testen her.

Hardware Central har netop rost Asus' P67-bundkort, P8P67 Deluxe, til skyerne. Nu har danske Tweak.dk testet producentens såkaldte Sabertooth-version, der byder på stabilitet og driftssikkerhed i lange baner.
Læs mere her.

Mens almindelige brugere gemmer computerens hardware af vejen i et kabinet, tøver seriøse benchmarkere ikke med at investere i et såkaldt bench table, hvor hardwaren er lige ved hånden.
Læs testen af Dimas Tech Benchtable Easy V2.5 her.

Overvejer du en støjsvag processorkøler med høj ydelse? Itrends.dk har testet Titan Haiti, der har heatpipes i lange baner og lover at holde din processor kølig.
Læs testen her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere