Her er fem sjove og absurde fotosider

Det er nogle gange foruroligende, hvad man kan finde på nettet. Vi har samlet fem hjemmesider, der er fyldt med sjove og absurde fotos. Giv dine lattermuskler motion her.

1. Vanvittige familiefotos

I dag er det så nemt at slette kiksede fotos. Tryk på kameraets slette-knap, og den dårlige hår-dag og dit kiksede tøjvalg vil ikke hjemsøge dig i de kommende år.

Sådan var det bare ikke, da vi skød løs med analogkameraer, og fik filmen fremkaldt hos fotohandleren. De hæslige fotos endte derfor i familiealbummet til skræk og advarsel.

På awkwardfamilyphotos.com finder du massevis af meget uheldige familiebilleder, som formentlig ville være slettet i dag, hvis de var taget digitalt.

Du vil ganske enkelt støde ind i fotos, hvor du tænker: Hvorfor? HVORFOR?

Giv dine lattermuskler motion på Awkwardfamilyphotos.com

2. Uheldige amerikanere på indkøb

På PeopleOfWalmart.com finder du massevis af fotos af amerikanere, som er på indkøb i Walmart, der er en supermarkedskæde med butikker over hele USA.

Det lyder umiddelbart ikke særlig interessant, men vent til du ser billederne. De er nemlig nærmest chokerende. Du kan se meget buttede damer, der flasher deres Amager-nummerplader i stor stil, og gamle rynkede mænd iført læderveste og ingen undertrøjer.

Andre har massevis af tøj på, men de ligner til gengæld noget fra en mislykket fastelavnsfest. Og ja, de er alle sammen ude for at købe ind…

Få et chok og et uhyggeligt glimt af USA bag køledisken på PeopleOfWalmart.com

3. Katte der ligner Hitler

Der findes rigtig mange websider, som dyrker en bestemt niche. Sådan er det bestemt også med CatsThatLookLikeHitler.com, der - som navnet antyder - indeholder massevis af fotos af katte, som ligner Adolf Hitler.

De kaldes kort og godt Kitlers, og det er muligt at stemme på de bedste - eller værste om man vil. Websiden tager stærkt afstand fra Adolfs Hitlers gerninger, men folkene bag kan ikke lade være med at more sig over katte med ansigter som diktatorens.

Du kan finder de mærkværdige Kitlers på CatsThatLookLikeHitler.com,

4. Det her er helt sort - og lidt hvidt

På websiden BlackAndWTF.com findes massevis af sort/hvide fotos, der er så mærkværdige, at de nærmest virker surrealistiske.

En pandabjørn står foran et kamera og tager et foto af en lille dreng, en dame fodrer en gris med en sutteflaske ved et middagsbord, og en abe er klædt ud som Napoleon.

WTF står i øvrigt for What The Fuck, der kan oversættes til: Hvad fanden...?

Og det er ikke så mærkeligt, hvis du også udbryder det, når du har klikket dig ind på BlackAndWTF.com

5. Forfærdelige fotokiks

Med Photoshop kan du tage et dårligt foto og trylle det om til et fantastisk billede.

Det gælder bare om at kende de rigtige funktioner i det professionelle billedbehandlingsprogram.
Men nogle gange går det galt, og så ender billederne slet ikke med at blive, som de skulle. Modeller får klippet fingre af og trækkes helt ud af proportioner.

På websiden Photoshop Disasters samles de bedste - eller rettere værste - manipulationer med Photoshop, der har været bragt i aviser, magasiner, reklamer og på nettet. De er en slags skammekrog for layoutere, og de pinlige billeder er godt grin værd.

Se hvor galt det kan gå med den professionelle billedbehandling på Photoshopdisasters.Blogspot.com.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere