Artikel top billede

Prøv en minimalistisk tilgang til to-do-lister

Der er skrevet tykke bøger om noget så enkelt som huskelister, og der findes komplicerede livsfilosofiske måder at få det daglige arbejde fra hånden. Her en en simpel måde at holde styr på dagens opgaver.

Business Center har tidligere skrevet om Evernote, der giver mulighed for at gemme ideer sammen med forskellige multimedieformater som billede, lyd og skrift, som gav dig den gode ide.

Vi har også set på en app som ActionComplete, der er inspireret af Getting Things Done-filosofien; et komplet planlægningssystem, som der er skrevet tykke bøger om.  

Studie i minimalisme

Notification Notes er i modsætning til ovenstående apps en del mere simpelt. Funktionalitetsmæssigt og designmæssigt er der tale om et studie i minimalisme. Det er den elektroniske app-udgave af gule post-it-noter, der giver dig mulighed for løbende at holde styr på de små daglige ad-hoc opgaver.

Du kan vælge at oprette opgaverne som Sticky Notes, der vises på din notification bar, som vist på skærmbilledet til højre, eller du kan bede om at blive mindet om en opgave om 5, 10 eller et andet brugervalgt minut-intervals tid.

Bede brugergrænseflade

Selvom Notification Notes er meget simpel og ikke indeholder den store funktionalitet, så formår udvikleren at irritere denne skribent. Hvis man ønsker at blive mindet om en opgave, skal man både sætte et hak ved Sticky og Reminder.

Hvorfor kan brugeren ikke blot sætte et hak ved Reminder?

Hvis Notification Notes internt bliver nødt til at opfatte en Reminder-opgave som Sticky, kan app'en internt håndtere det.

Notification Notes er ikke egnet til langtidsplanlægning, da Reminders kun kan sættes 24 timer frem i tiden. Har du brug for lidt længere planlægningshorisont, er det et kalenderværktøj og ikke Notification Notes, du skal anvende.

Simpelt noteprogram

Hvis du allerede anvender din kalender eller et andet planlægningsværktøj til at holde styr på dine opgaver, så vil Notification Notes nok forekomme en anelse for simpelt.

På den anden side er det også en af fordelene med Notification Notes. Det er nemt og hurtigt at anvende.

Simpelheden går igen i designet, hvor simpelheden ikke er Apple-lækkert, men måske grænsende til det grimme. Der findes andre lignende apps, der designmæssigt er mere lækre, som eksempelvis ColorNote

Notification Notes er gratis, men udvikleren bag, Blee-tech, modtager gerne donationer.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere