Artikel top billede

Nudge-nudge: Få gratis hjælp til at huske aftaler

En mail-service kombineret med Google Calendar skal få dig til at huske dine opgaver. Hvis du vel at mærke kan huske, hvordan du kommunikerer med mail-servicen.

Er du typen, der ikke altid husker aftaler og derfor kommer for sent til møder eller glemmer telekonferencer?

Så er der en løsning, der muligvis kan hjælpe dig.

Tidsrøver eller god assistent?

Nudgemail minder dig om aftaler ved at sende dig huske-mails, når aftalen nærmer sig.

Business Centers redaktion kan ikke helt bestemme sig for, hvorvidt dette værktøj reelt hjælper dig til at være mere effektiv, eller reelt er en tidsrøver. Denne skribent hælder mest til det sidste, men det kan være, du er anderledes skruet sammen.

Nemt at komme i gang - kluntet opsætning

Umiddelbart er anvendelsen af Nudgemail meget enkel. Du sender blot en mail til Nudgemail, og så minder Nudgemail dig om aftalen på et tidspunkt som du bestemmer.

Den gode ting ved Nudgemail er, at det ikke koster noget at anvende Nudgemail, og du behøver ikke at registrere dig som bruger. 

Ulempen ved Nudgemail er, at du skal følge et bestemt format, når du sender mails til Nudgemail for at oprette huske-mails.

To måder at oprette huskemails

Du kan vælge at sende en mail til nudge@nudgemail.com, og derefter angiver du i emailens emnefelt, hvilken dato, dag eller tidspunkt Nudgemail skal sende dig en huskemail.

Formatet i emne-feltet kan være tomorrow for i morgen, 1000am for kl. 10 eller 500pm for 17.00.

Angiver du en dato, vil huske-mailen blive sendt klokken 6.30 om morgenen den pågældende dag. Du har dog mulighed for at ændre den slags standardindstillinger.

Du kan også bede om at få en huskemail om eksempelvis 30 minutter ved at skrive 30m i mailens emnefelt.

Du kan også angive tidsangivelsen i selve adressefeltet ved at sende en mail til eksempelvis tomorrow@nudgemail.com, 1000am@nudgemail.com og 30m@nudgemail.com.

Se de forskellige måder at oprette huskemail på.

Nudgemail sender en bekræftelse på, at du har oprettet en huske-mail og en huskemail på det specificerede tidspunkt.

I selve mailen kan du skrive hvad som helst, eksempelvis beskrivelse af hvad du skal huske. Huske-mailen vil indeholde den beskrivelse.

Nu kombineret med Google Kalender

Nu kan du kombinere Nudgemail med Googles kalender-funktion, så du både bliver mindet om din aftale via Googles Kalender-funktion og via din mail.

Ulempen er dog, at du ikke kan redigere i aftaler i Googles kalender, som er booket via Nudgemail. Her skal du sende en mail til Nudgemail for at ændre i aftaler booket via Nudgemail.

Hvis du så at sige lever dit arbejdsliv i din mail-indboks, kan tjenesten være en god hjælp, men hvis du allerede er en disciplineret bruger af diverse kalendere, forekommer servicen lidt overflødig.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere