Artikel top billede

Selvhjælps-videoer til den travle it-ansvarlige

Hvis du har ansvaret for virksomhedens it ved siden af dit egentlige job, kan det være svært at være opdateret på alt det tekniske. Der er hjælp at hente i små informative videoer på nettet.

Hvad er det nu lige, at forskellen mellem g og N er?
Hint: Vi taler om trådløse netværk her.

Og hvordan sikrer du et trådløst netværk bedst muligt?

Mange af Business Centers læsere er it-ansvarlige i mindre virksomheder, hvor der ikke er en egentlig it-afdeling, og derfor bliver de selv nødt til at finde svarene på den slags spørgsmål.

Et godt sted at starte er selvfølgelig www.eksperten.dk, hvor man kan stille spørgsmål og få hjælp, ligesom artikler på Business Center, PC World og Computerworld kan gøre dig klogere.

Leverandør fortæller om 

Nogle gange fortæller billeder mere end 1000 ord. Der er da også mulighed for at finde informative videoer på nettet, der forklarer kompliceret teknologi på en enkel måde.
 
Sitecom, der producerer netværksprodukter til private og mindre virksomheder, har eksempelvis udvidet sit informationscenter med en række 2-3 minutters videoer, der forklarer forskellige aspekter af wi-fi. Der er selvfølgelig en vis fremhævning af Sitecoms egne produkter, men det er minimalt, og du får generelt god brugbar information.

Se eksempelvis nedenstående video om forskellen på 802.11g og 802.11n. 

Sitecom glemmer at gøre opmærksom på, at din internetforbindelse bestemmer, om du reelt får noget ud af den meget hurtige 802.11n-forbindelse. Hvis du eksempelvis kun har en 2 megabit per sekund internet-forbindelse, vil de teoretiske 300 megabit per sekund ikke hjælpe dig til at få eksempelvis videostreaming fra internettet til at gå hurtigere. Men ellers er det en meget informativ video.

Du kan gå på opdagelse blandt Sitecoms videoer her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere